Aktywne Wpisy
VaizardOmbre +56
Pierwszy raz od 2.5 roku zaczęło mi zależeć na relacji z nowo poznaną dziewczyną.
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
Po 4, w moim mniemaniu, udanych spotkaniach, prawie tygodniu ghostingu od ostatniej mojej wiadomości, odezwała się i…
#tinder #podrywajzwykopem
mickpl +959
Dziennikarz TVN24 zadał Glapie przydługie pytanie że kredyty som no drogie i co możemy z tym zrobić, jak zwiększyć dostępność.
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
Glapa pedzioł, że w Polsce jest bardzo silne lobby deweloperskie, które uniemożliwia masowe, tanie budownictwo państwowe.
A potem dodał, że zawsze byli przeciwni kredytom 2% i 0%, bo one nie zwiększają dostępności tylko bogacą się na nich deweloperzy.
#nieruchomosci
chciałbym przedstawić Wam mój nowy album. Gatunkowo jest on trudny do zdefiniowania, nie jest to do końca synthwave (oklepane zresztą do bólu), ani vaporwave, główny koncept jest taki: nagrać 47 minut dobrej muzyki używając wyłącznie sprzętu z maksymalnie 1986 roku. Jest to mój ostatni album jako Chippy i z taką muzyką.
Mam nadzieję, że się wam spodoba!
#syntezatory #synthwave #synthpop #muzykaelektroniczna #tworczoscwlasna
https://harmless-sounds.bandcamp.com/album/the-last-voyage
Jeśli to ostatni album z taką muzyką, to jaki teraz kierunek?
Moments ma fantastyczną teksturę (te posamplowane wokale i reszta tła), bardzo ładny traczek, choć melodia kojarzy mi się z pewnym radiowym szlagierem.
I tak, Moments ma sample z różnych kawałków, ale przede wszystkim Moments In Love i Never Never Comes.
BTW na twoim miejscu bym wysłał jeden najbardziej zapadający w pamięć kawałek na kanał New Retro Wave,
Komentarz usunięty przez autora