Aktywne Wpisy

straszny_cham +532
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

bugzer +609
Czacie, dziadek 67 lat bronił swoje 2 małe psy przed amstaffem, bo ten biegał sobie bez smyczy i bez kagańca. Miał przy sobie siekierę więc jebnal psu kilka razy i go zabił. Efekt ? Zatrzymany przez policję i grozi mu 5 lat więzienia. Chore państwo. Psiarze w kom oczywiście życzą mu też żeby dostał w łeb siekiera. To co miał gość zrobic? Pozwolić żeby zagryzł mu psy? Przecież jak by sobie szedł
źródło: temp_file7562871535875557032
Pobierz

#jedzenie #nabial #pytanie
Śmigaj do sklepu po nowy, nie truj się :)
1 dzien to nie tragedia, gdyby tydzien-dwa przy takim produkcie, to owszem.
Ale tak naprawde kilka godzin roznicy nie robi jednak...
@TsT3r
@Glugluglator
Ile kosztuje taki twaróg? A ile można czadu w kiblu spędzić za karę zjedzenia go, te kilka złotych jest tego warte? Dziecku też byś Cię dali? :p
Zrestza co, do 23.59 jest ok, o 00.01 juz nie?
wylądował w śmietniku i musze iść do sklepu, bo mam ochote na nalesniki z serem na słodko( ͡° ͜ʖ ͡°)
możliwe, że był dobry, ale zawsze jak jedzenie stoi dłużej w lodówce, albo jeśli chodzi o date ważnosci to mam wkrętke, że jedzenio nie
Komentarz usunięty przez autora
@kkpol: serio?
A otwierales kiedys juz twarog? Przeciez zawsze to jest wilgotne praktycznie.. ;>
Z kwasnym to juz zalezy od tego, jaki konkretnie kupiles.
Ale jesli mialbys sie stresowac, to nie ma co sie meczyc :)
Ja też np na zakupach wygrzebuje towar z tyłu pułki. Bo tam są często wyłożone z datą późniejszą niż te z
a to wiadoma sprawa :)
I wiadomo,ze lepiej dat pilnowac, ale tez przy czesci produktow nie ma co dramatyzowac i warto do tematu podejsc rozsadnie :)
Mnie bawią takie cwaniaki które uważają że nic im nie będzie, ale salmonella to nie zabawa a sraczka z krwią obudziła by twoja inteligencję.
Poza tym, już wolę coś kupić raz jeszcze niż żreć po dacie jak pies. :)