No elo, męczę informatykę na kucbudzie i szukam roboty, a tak to mireczko. Uzupełniając to pole czuję się jak bym sprzedawał opla z za dużym przebiegiem, serio. Owszem były czasy gdy np próbowałem wpędzić mikrów w zbiorową shizofrenie przy pomocy De Profundis, czy może w inny sposób zmieniać świat. Jestem też znany jako Szeryf nocnej zmiany.
Wygląd
Indiana Jones, Człowiek Green Screen, Włóczykij, 173cm ( chce mniej) broda jak mag unixa 3 poziomu, okulary, długie (no średnie) włosy w nieładzie, lekko oponka, ale nie mam jeszcze lustrzycy, widać natura mnie hojnie obdarowała.
Zainteresowania
Jakoś od roku mocno zainteresowałem się przemysłem funeralnym. Lubię też łazić po cmentarzach, są dla mnie strasznie ciekawym miejscem, takim darmowym muzeum. Coś tam dłubię z elektroniką i zbieram się by zrobić kibel informujący cały świat że srałem. Poza tym może nowe technologię (np Bitcoin, ale jako technologia) oraz stare, procesor w Commodre 64 jest bardzo ciekawy. Lekko into fotografia analogowa, czy pisanie, ale ostanio coś mi z pod palców mało wychodzi.
Czego oczekuję?
Przede wszystkim żywej, serio nie jestem nekrofilem jak wielu z was sądzi. (A już wykopywanie zwłok nie przystoi nawet nekrofilowi).
Zakładam że jak dasz radę przeczytać ten wpis to pewno będziesz dobra, w końcu człowiek składa się z wielu podsystemów, np dusza,ciało,umysł i w sumie każda część chce czego innego
dusza szuka aniołka/niedorajdy by jej ratować swiat, umysł kogoś do pogadania, a ciało no wiadomka :p
Jak wyobrażam sobie idealny dzień z drugą połówką?
Długi spacer po lesie/cmentarzu a potem tulenie się do bladego świtu, no jestem czasem romantykiem, w końcu to wymyślili linuxsiarze by poruchać za darmo co nie :D
Stosunek do ślubów, dzieci, używek.
kurde szukam na mirko takiej mirabelki by odrazu robić trumnę na 2 osoby... a tak serio to nie ma co budować na nieznanym gruncie. fajnie jak by nie paliła bo ja tam w sumie nic z używek, a procesy potomne zostawmy na później
Tak więc prezentuje się ten opel z za dużym przebiegiem i zgniłymi progami, pisze to bo mam ostre objawy piwnicozy, elo
Jak się zgłosić?
Zgłoszenia przesyłajcie wypełniając formularz na http://mirekszukazony.cba.pl/ (nie działa on na przeglądarce wbudowanej w wykopową aplikację na androida - nie przyjmuje zdjęcia, więc jeśli otwieracie link w ten sposób to musicie przejść do normalnej przeglądarki wciskając przycisk w prawym górnym rogu).
Jako załącznik do formularza wymagane jest zdjęcie przedstawiające uczestnika/uczestniczkę z kartką z napisanym nickiem z wykopu (twarz nie musi być widoczna). Zdjęcie maksymalnie 2 MB.
NIE PRZYJMUJEMY ZGŁOSZEŃ PRZEZ WYKOPOWE PRYWATNE WIADOMOŚCI!
Osoby zainteresowane powyższym zgłoszeniem mogą kontaktować się na adres (podajcie numer zgłoszenia): akcjamirekszukazony@gmail.com
Zgłoszenie z formularza nr 15
Jak się zgłosić?
Zgłoszenia przesyłajcie wypełniając formularz na http://mirekszukazony.cba.pl/ (nie działa on na przeglądarce wbudowanej w wykopową aplikację na androida - nie przyjmuje zdjęcia, więc jeśli otwieracie link w ten sposób to musicie przejść do normalnej przeglądarki wciskając przycisk w prawym górnym rogu).
Jako załącznik do formularza wymagane jest zdjęcie przedstawiające uczestnika/uczestniczkę z kartką z napisanym nickiem z wykopu (twarz nie musi być widoczna). Zdjęcie maksymalnie 2 MB.
NIE PRZYJMUJEMY ZGŁOSZEŃ PRZEZ WYKOPOWE PRYWATNE WIADOMOŚCI!
Osoby zainteresowane powyższym zgłoszeniem mogą kontaktować się na adres (podajcie numer zgłoszenia): akcjamirekszukazony@gmail.com
@wypok_smieszne_obrazki @nika_blue @kwasnydeszcz
#samotnosc #milosc #ogloszenie #podrywajzwykopem #randkujzwykopem #zwiazki #tfwnobf #tfwnogf #rozowepaski #niebieskiepaski #gdynia
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora