Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Kompulsywne objadanie się? Czy może coś innego? Zła dieta?
Normalnie ćwiczę (siłowo 3x w tyg), "trzymam dietę", staram się nie jeść niezdrowo ale to trwa max tydzień... Potem przychodzi fala jedzenia "A zjem sobie ciasteczko" i jem pół paczki. Moja dieta nie jest wyliczona co do składnika, jak mam ochotę na kurczaka/coś innego to po prostu wliczam to w makro i potem kombinuję. Rano mogłabym NIC nie jeść, obiadem nigdy nie mogę się najeść a na kolacje leci już wszystko... Próbowałam różnych kombinacji: 5 posiłków regularnie (śniadanie itp), 3 posiłków, IF (tylko w wakacje mi wychodziło :(). Czuję się okropnie. Przez tę głupia dietę nie mam żadnego progressu. Raz kończę dzień jak dzisiaj: 1200 z normalnych posiłków (obiad, kolacja) a kurde ze słodyczy dobiłam z 1000 a raz mam idealnie dobite do 1800. ... Jestem załamana. Najgorsze jest to, że ja te ciastka jem świadomie... Piszę z anonimowych, bo aż wstyd pisać z normalnego... Co można zmienić? Jak ustawie więcej niż 1800 kcali to boję się, że od razu się zaleje... Mniej nie wchodzi w grę. Jednego dnia mam myślenie "Aaa.. na zawody nie idę to mogę zjeść" a za tydzień "jeny przekroczę o 50 kcali i wszystko na marne". Pomocy :( Może ktoś mnie uświadomi, co zmienić.
#mikrokoksy #silownia #dieta #mirkokoksy

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
  • 8
  • Odpowiedz
@AnonimoweMirkoWyznania: może pobaw się BTW, ja tak miałam na low carb. Ewentualnie jak czujesz, że musisz zjeść słodkie to naszykuj sobie daktyle i się nimi zapchaj, przynajmniej będzie zdrowiej. Sama ćwiczę siłowo 3x w tygodniu, do tego 2x mma i jem 2200 kcal już koło 3 tygodni. Wyrzuty sumienia mam tylko jak zjem mniej. Zalania nadal nie dostrzegłam, więc będę stopniowo dodawać kcal. Nie bój się większej ilości kalorii, po prostu
  • Odpowiedz
Cbddbf8dad: @Kasahara: mój bf nie jest duży (nie wiem ile mam dokładnie, ale jak napne to widać mi mięśnie brzucha (4 pierwsze) Tłuszczów nie unikam. Snu faktycznie teraz mam mało. Czasami nawet nie śpie tych 8h... To może być przyczyna?

@HEHEHEHEHEBENIZ: niee, nadwagi nie mam właśnie. Waga od 2 lat jest 57,5-60 przy wzroscie 168. Może wydawać się dużo, ale mięśnie jakieś tam mam.

Nie chce sobie zaszkodzić tymi
  • Odpowiedz