Aktywne Wpisy
Salido +1061
Minął 0 (z 73) dzień wakacji.
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
To już 6. edycja smutnej akcji wakacyjnego publikowania map śmiertelnych wypadków w wakacje.
Tak jak w ostatnich latach, postaram się codziennie wrzucać mapę, listę wypadków i statystyki pod tag #smiertelnewypadki (na ile pozwoli mi praca i inne obowiązki). Postaram się także porównywać liczby z tymi w poprzednim roku.
Kilka liczb z podsumowania wakacji 2023:
- W 393 wypadkach zginęły w sumie 432 osoby.
- 20.972 zatrzymanych
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Kompulsywne objadanie się? Czy może coś innego? Zła dieta?
Normalnie ćwiczę (siłowo 3x w tyg), "trzymam dietę", staram się nie jeść niezdrowo ale to trwa max tydzień... Potem przychodzi fala jedzenia "A zjem sobie ciasteczko" i jem pół paczki. Moja dieta nie jest wyliczona co do składnika, jak mam ochotę na kurczaka/coś innego to po prostu wliczam to w makro i potem kombinuję. Rano mogłabym NIC nie jeść, obiadem nigdy nie mogę się najeść a na kolacje leci już wszystko... Próbowałam różnych kombinacji: 5 posiłków regularnie (śniadanie itp), 3 posiłków, IF (tylko w wakacje mi wychodziło :(). Czuję się okropnie. Przez tę głupia dietę nie mam żadnego progressu. Raz kończę dzień jak dzisiaj: 1200 z normalnych posiłków (obiad, kolacja) a kurde ze słodyczy dobiłam z 1000 a raz mam idealnie dobite do 1800. ... Jestem załamana. Najgorsze jest to, że ja te ciastka jem świadomie... Piszę z anonimowych, bo aż wstyd pisać z normalnego... Co można zmienić? Jak ustawie więcej niż 1800 kcali to boję się, że od razu się zaleje... Mniej nie wchodzi w grę. Jednego dnia mam myślenie "Aaa.. na zawody nie idę to mogę zjeść" a za tydzień "jeny przekroczę o 50 kcali i wszystko na marne". Pomocy :( Może ktoś mnie uświadomi, co zmienić.
#mikrokoksy #silownia #dieta #mirkokoksy
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Dodatek wspierany przez: mZakupy.com
@HEHEHEHEHEBENIZ: niee, nadwagi nie mam właśnie. Waga od 2 lat jest 57,5-60 przy wzroscie 168. Może wydawać się dużo, ale mięśnie jakieś tam mam.
Nie chce sobie zaszkodzić tymi