Aktywne Wpisy
sylwia-bernacka +100
( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°) Na wstępie witam wszystkich Mirków i mirabelki serdecznie. Chociaż od lat jestem uzytkowniczką portalu nigdy nie miałam potrzeby zakładania konta.
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
Ale wiem jaka jest w Was moc i siłą internetu.
Jestem kilka tygodni po 3 operacji kręgosłupa ledwo jestem w stanie funkcjonować.
Jednak nie chodzi mi o żadną jałmużne
Kiedys_Mialem_Fejm +405
Więc zamiast tego wziąłem butelkę i odkręciłem ją małym palcem i kciukiem i oddałem jej przewracając oczami. Dobrze zrobiłem? Nic nawet nie powiedziałem tylko poszedłem dalej.
Ale inna sprawa jak coś tak beznadziejnie słabego i bezużytecznego w ogóle żyje? Jak sobie radzi z fiutem skoro butelka przerasta jej gówniane słabiutkie ręce? Nawet dzieci potrafią odkręcać butelki, dlatego zaprojektowano przecież specjalne zabezpieczenia.
W każdym razie głupio mi że mimo wszystko dałem się wykorzystać i ugruntowałem kobiece uprzywilejowanie, ale nie mam wystarczająco asertywności żeby jej powiedzieć wtedy co o myślę.
#rozowepaski #logikarozowychpaskow #bekazrozowychpaskow #rozowypasek #feminizm #niebieskiepaski #psychologia #mgtow #redpill #redpillhandbook
Komentarz usunięty przez moderatora
Zaczynam rozumieć dlaczego to facet powinien zrobić to pierwszy...
Komentarz usunięty przez autora
@OSH1980: Niżej. To ujemna skala.