Aktywne Wpisy
Tyrande +13
Uwielbiam projekty grupowe na studiach. Niby robota dzielona na 5, ale w rzeczywistości mam 5x więcej pracy.
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
No wkurzam się jak dostaję kalkę ze strony i odpowiedź koleżanki "nie chciałam żeby informacje, które przesłałam były od razu wpisane w prezentację, podesłałam tylko inspiracje". A projekt na weekend.
A to jedyna osoba, która cokolwiek podesłała. Ehhh... Przynajmniej sobie pooglądałam tutoriale do powerpointa i nauczyłam się fajnych rzeczy i ta część prezentacji (moja + całkowicie przerobiona
_flae +44
tu jest literalnie pięć osób online xDDDDDDDDDDDDDddddd
7 lat studiów i ostrego wkuwania zeby się dostać na stanowisko
Pensje bardzo niskie
Informatyk - zawód znany od ledwo 50 lat, każdy człowiek na tej planecie może się bez niego obejść, kazdy idiota z nadmiarem czasu może się go nauczyć
Pensje bardzo wysokie
Śmiechem żartem ale taka jest prawda. Osobiście uważam, że powinniśmy uciąć pensje jakimś programistom którzy sporo zarabiają na rzecz służby zdrowia.
#medycyna #protest #oswiadczenie #przemyslenia #informatyka #programowanie
Komentarz usunięty przez autora
@korporacion: skończcie odpowiadać na zarzutkę, co?
praca programisty wymaga nieszablonowego myślenia i rozwiązywania nowych problemów
praca lekarza wymaga korzystania z wyuczonych informacji i jest pracą odtwórczą. Nie ma wiekszych wymagań prócz dobrej pamięci, tak jak praca na kasie.
Tego nie zaprzeczysz :)
W tym co czeka nas za 20 lat możliwe że rzeczywiście ludzie z it będą rządzić światem
@korporacion: Iks de. No ciekawe kto ma im uciąć XD Poczytaj sobie co to są sektor prywatny gospodarki i sektor publiczny XD I ogólnie ten wpis to #rakcontent i #bekazpodludzi
@WektorWlasny: pewnie tak, skoro każdy osadzony na 25 lat po wyjściu dostaje dyplom lekarza.
Komentarz usunięty przez moderatora