Aktywne Wpisy
SmugglerFan +15
Ehh, chłop myślał, że może coś z tego będzie, bo po godzinie w kawiarni już pytała czy może przejdziemy się jeszcze gdzieś na winko, pytała o moje FB, pytała o której kończę pracę żeby wyjść gdzieś w tym tygodniu. Myślałem, że mnie polubiła. Lol, beka, iksde.
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
No i znowu powrót do piekła tinderowego, umówiłem właśnie kolejną randkę. Minie z kilka miesięcy zanim poznam dziewczynę, która będzie mi się tak bardzo podobać jak
ZiobroZaskoczenia +107
Najgłupszy serial jaki powstał kiedykolwiek, żartami na poziomie serialu Graczykowie albo innego dna rodem z Polskich kabaretów.
Przeczytałem tą książkę za gówniaka i gdy inni chcieli być super sayanem, czy innym spidermanem, ja chciałem zarabiać miliony na handlu bronią z ruskimi i odkrywać metale lżejsze od powietrza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#ksiazki #lalka #literatura #gimbynieznajo #oswiadczenie
Komentarz usunięty przez autora
A Lalka to świetna powieść. Z przyjemnością ją przeczytałem. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Pozdrawiam,
Stanisław Wokulski
Komentarz usunięty przez autora
Żyje sobie autor, pisze książkę o czasach w których żyje i co wychodzi? Nudna powieść o codziennym życiu jakichś bohaterów, i to powtarzając: jeszcze z czasów życia autora. Wyobrażacie sobie co by było jakby ktoś dzisiaj napisał taką powieść? No
@Lawrence_z_Arabii: bo nie czytałaś książki "Lód" Dukaja.
też chciałeś się ożenić ze starą babą dla pieniędzy?