Wpis z mikrobloga

@wicked1009: ELO jest naliczane przez ogół meczu a nie tylko fragowanie i MVP więc też skuteczność nejdów, celność, hitboxy, miejscówki z których fragowałeś i takie tam...

Generalnie spaść możesz w uj prowadząc i awansować w uj zamykając, mi się przydarzyło hardo w drugą stronę bo miałem jakoś 40+ asyst i grałem bardzo teamplayowo a fragów i mvp mniej niż 5 było, też gdzieś na rangach LE/LEM...
@WhoNext: Izak kiedyś o tym odpowiadał i się zaciekawiłem więc googlowałem wtedy jakoś tak że trafiłem na steamowe forum i tam było to opisane wraz ze screenami jak ludzie zamykają awansując itp

Dla pewności przeczytałem kilka wpisów tego typu coby nie było że sobie ktoś wymyślił...

Owszem piszesz o głównych czynnikach a ja dorzuciłem poboczne, czasem suma pobocznych ma większy wpływ niż główne i stąd takie przypadki nietypowe.
@leon0xxx: no nadal brak zrodel... bo ktos tak mowil ( ͡º ͜ʖ͡º) Mozesz zamykac, nadal liczy sie ze wygrales wszystkie rundy do zdobycia. Nie ma zadnych pobocznych czynnikow. Przestan rozsiewac glupoty bo jeszcze ktos uwierzy, ze ilosc przebytych kilometrow na mapie tez ma wplyw ( ͡º ͜ʖ͡º)