Aktywne Wpisy

enten +35
Nic tak nie cieszy jak bol d--y wysoko funkcjonujących alkoholików, ze ktoś im zakazuje kupienia flaszki po 22. A patrząc na to ze większość żabek zamyka sie o 23 to jest dosłownie zabranie im jednej godziny z dnia kiedy tego alkoholu nie będą mogli kupić.
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,
A kwik taki jakby ich na dożywocie skazywali. Wolność upada Proszę Państwa. Komunizm wraca i zamordyzm bo przez godzine zakażą sprzedawania trucizny na mieście.
Ale się wiją,

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Komentarz usunięty przez autora
@Matrix019: I ile będą kosztować z takim silnikiem, 4x4 i wyposażeniem jak ta Skoda? Która jest praktycznie
@Matrix019: ale jeśli dobrze pamiętam to Talisman kończy się na 200 KM i bez 4x4. 20 tys. różnicy już stąd może wynikać... Skoda 220 KM i z podobnym wyposażeniem do INITIALE Paris też będzie ok. 150 tys. zł kosztować.
Taki rynek, wybierasz to, co ci się najbardziej podoba, płacisz podobnie :)
@blueray: dokładnie, podpisuje się pod tym.
@PonadKreska_pl: też trzeba uwzględnić politykę firm, Mazda przy zakupie prywatnym nie daje rabatów, Nissan 15k przy aucie za 110k, Mercedes od 2 osób wiem, że kilkadziesiąt tysięcy (bliżej 20k oczywiście). Ale zawsze przez konfigurator pogląd jest na ceny. Te kwoty koło 200k to podejrzewam że większość patrzy na ceny pod względem ratalnym już.
a) wyglądają lepiej
b) nie tracą na wartości
c) nie maja znaczka skody (kurde no :D )
Jak mam być szczery to jak bym miał 180 tysi na samochód to w życiu bym sie nie popatrzył na skode.
Z jednaj strony to spora różnica w silnikach ... z drugiej takie limuzyny to nie służą do wyścigów, a to 190KM daje sobie radę. W tym zestawieniu, poza osiągami to Audi będzie pod każdym względem lepsze, samochód o klasę wyżej ... cisza, komfort
http://audibusinessline.pl/a6/limousine-tdi-stronic-quattro
@g500: Czyli wolałbyś dopłacać za logo kupując niepewne, używane auto z gorszymi osiągami w tej samej cenie dla...?
Jechałem tym najnowszym superbem 280KM w pełnej czerni i komfort jak i sama jazda były na wysokim poziomie. Jak siedzisz w tym aucie to nie czujesz się jak w jakimś fiacie. Jedyne co może denerwować to ten dotykowy ekran na którym widać ślady od
.. i tu dochodzimy do punktu,w którym możemy te samochody porównać z Audi A4, bo Audi A6 to już jest klasa wyżej. Tak, też jeździłem A6. Wyciszenie kabiny i to "odseparowanie" od otoczenia stoi na dużo wyższym