@Adrianejro: karyny, blachary, studentki celują w ten sam target a różnią się tylko tym, że karyna woli kogoś kto ma więcej cech imprezowicza, blachara woli kogoś kto ma lepszy samochód a studentka leci na kogoś kto ma pieniądze. Brak wulgarności stanowczo obniża Twoje szanse u różowych
@alh3: Nie znam żadnej dziewczyny która leciałaby na coś takiego (no, może w gimbazie jeszcze to niektórym imponowało). Znam brzydali-cwaniaczków którzy obracają dziesiątki lasek ale ani nie są ani wulgarni wobec nich (nieszczerzy jak najbardziej), ani nie są idiotami (jeśli chodzi o inteligencję a nie podejście do życia). A już na pewno nie są agresywni.
@alh3: Nie, nie widzę że TYLKO. No i nie stawiałbym mojego cwaniaczka obok twojego troglodyty ;). Zafiksowałeś się na jakiejś bzdurze i bronisz jej jak Termopili, może w ten sposób rekompensujesz sobie własną bierność, nie wiem, nie jestem psychologiem a wolałbym też nie robić w twoją stronę wycieczek osobistych. Miłego dnia :)
@alh3 czyli jesteś zwykłą p---a. Wytłumacz mi, po co dziewczynie facet który nie jest w stanie o nic zawalczyć, aby polepszyć swój byt i (przy okazji) jej? ( ͡°͜ʖ͡°)
źródło: comment_fbWGraFk7iduYR6tpfvq5BN9SGwGsKO6.jpg
Pobierzwygląd nie ma znaczenia chodzi o to, żebyś był wulgarny, pewny siebie itd.
karyny, blachary, studentki celują w ten sam target a różnią się tylko tym, że karyna woli kogoś kto ma więcej cech imprezowicza, blachara woli kogoś kto ma lepszy samochód a studentka leci na kogoś kto ma pieniądze. Brak wulgarności stanowczo obniża Twoje szanse u różowych
#takaprawda żaden wartościowy człowiek nie będzie miał takiego powodzenia jak byle idiota, który jest agresywny i wulgarny
CWANIACZKÓW - słowo kluczowe. Sam widzisz, że tylko cwaniacy, agresywni, wulgarni faceci mają powodzenie u kobiet
dlaczego nie?
"cwaniak potocznie: człowiek chytry, przebiegły, radzący sobie w każdej sytuacji, często
źródło: comment_BJhzETjYCiITgUxs7fZN2WbYJtalYZQR.jpg
Pobierz@Kelemele:
jestem przeciwko wykorzystywaniu i oszukiwaniu innych ludzi
nie trzeba cwaniakować żeby polepszyć byt wystarczy mieć sprawny mózg (tak wiem u Ciebie z tym ciężko)
jestem samotny jednak nie oznacza to porażki w innych aspektach życia.
chodząca porażka to mnie właśnie teraz oczernia. Jak to jest być białym rycerzykiem?
nazwałem Cie tylko białym rycerzem.