Wpis z mikrobloga

@Lord6Infamous:
Smutna rzeczywistość knigha, sam grałem knightem bo lubię tą profesję ale solo grając to porażka, nie ma zbytnio na czym expić (wydajnie expić) żeby nie wastować masy hajsu
  • Odpowiedz
@Trique: zacznijmy od tego ze RP/ek na niskim lvl nie zrobi jednocześnie dobrego expa i hajsu.

Zależy ile exp/h ciebie interesuje
Knightem przez dłuższy okres musisz wybierać czy chcesz expic czy zarabiac
  • Odpowiedz
@Mazakv2:
Póki co nie gram w tibie ale grając (110ek vs 115ms) msem expiło się dużo szybciej i przyjemniej (solo i drużynowo).
Główną różnicą było to, że MSem potrafiłem się obkupić i wbić lvl expiąc wydajnie a ekiem musiałem odwiedzać sklep bo nie było opcji by wbić cały lvl bez schodzenia z respa
  • Odpowiedz
@Trique: No fakt knight musi latać po manasy co te 35-40minut na takim lvl No ale na to sie pisałeś robiąc ta postać od początku wiedziałeś ze będziesz używać małych mp

Co nie zmienia faktu ze da sie wbic takim ekiem lvl na jednym huncie
  • Odpowiedz
@Mazakv2:
Szczerze to nie wiedziałem,to właśnie tym ekiem po raz pierwszy w tibi wbiłem 100lvl ;)
Teraz może to wyglądać trochę inaczej bo ekiem grałem przed wprowadzeniem imbu a msem już po
  • Odpowiedz
@Mazakv2: a gdzie sie robi RP te 1kk/h solo? Ciekawe czy opłacalne jest expienie na mas sanie i obszarowych strzałkach nowych,juz nawet nie chodzi o kase ale czy mooby szybciej padają niz bicie z spectral bolta plus exori con
  • Odpowiedz