Aktywne Wpisy
dziobnij2 +80
Posiadanie dzisiaj córki to patola na 100%. Albo będzie się łajdaczyć na tinderze w młodym wieku, albo będzie miała kolorowe włosy i zacznie nienawidzić ojca, albo będzie traktować ojca jak śmiecia i bankomat. Prędzej zrobię wazektomię niż będę miał córkę. Change my mind.
#p0lka #rozowepaski
#p0lka #rozowepaski
qew12 +34
śniadanie tego typu to jedyny powód że chce mi się wstać z łóżka
#jedzenie #jedzzwykopem #sniadanie #neet
#jedzenie #jedzzwykopem #sniadanie #neet
#ogrodnictwo #ogrod
@yeapUwin: to zdjęcie ze strony producenta tuj, znalezione w necie, zluzuj szortki.
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Najbardziej się cieszyłam jak sąsiedzi w sylwestra trafili w tuję fajerwerkami i się zapaliła xD
Inni sąsiedzi wycięli piękny stary czarny bez, który był na granicy działek i posadzili tuje... Oby upadli i sobie głupi łeb rozwalili. Robiłam z tego bzu soki , które pomagały na przeziębienia. Z tui można najwyżej poczuć zapach kocich szczyn.
@sylvvy: żeby odejść od tych nieszczęsnych tuj, bo temat jest wyjątkowo kontrowersyjny i budzi mnóstwo emocji, jak widać ; ) napiszę Ci, jak to prosta kobieta z miasta przeprowadziła się na wieś. Na działce przed budowanym domem rosła jakaś
@uciekajmy: zielona ściana jako tło dla ogrodu zawsze lepsza niż dom sąsiada czy przejeżdżające ulicą auta. Do tego osłania przed hałasem. Jaka proponujesz alternatywę dla 4-5m thui które zabierają tylko 1m podwórka?