Aktywne Wpisy

nocny-mirek +14
Co to jest lex tusk? Ktoś streści?

jaroslaw-nitko +85
#konfederacja #heheszki
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu
nie wiem gdzie to nagrane ale ten "czlowiek" powinien byc leczony psychiatrycznie - i na takie miernoty chca glosowac ludzie? . Normalnie dostal by juz w pysk za niszczenie cudzego mienia ale korzysta pelna geba z immunitetu

#p0lka #rozowepaski
@dziobnij2: Albo można ją wychować na człowieka.
@dziobnij2: o borze njeeeee! cureczko nie rob mi tego
Wola siedzieć oglądać jakieś gówna niż z godzinkę poświęcić dla dziecka i z nim pogadać.
U mnie jest tak, że do 20 godziny razem z córkami spędzamy czas bez tv i gier, a po gidzinie 20 każdy ma czas dla siebie.
@dziobnij2 Hmmm... Pomyślmy kto dzieciom kontroluje (albo i nie) dostęp do tych cudów techniki.
W każdej książce mówiącej o bezstresowym wychowaniu pierwsze rozdziały dotyczą stawiania granic i jak respektować od dziecka co
@dziobnij2:
zgadzam się w 100%. Ile to ja znam przypadków, gdzie rodzice takiej dziewczyny byli porządnymi ludźmi, starali się jej organizować czas, rozmawiać, wychowywać na solidną osobę, a później i tak taka albo kończyła ćpając ze szczerbatymi sebkami czy zostawała okoliczną dupodajką. Nie wiem co bym
@sierramikebravo: NAJBARDZIEJ MERYTORYCZNY ARGUMENT W MIESIĄCU MARZEC 2023