Aktywne Wpisy
Essapierds2007 +42
Ostatnio chodzę na siłownię o 10:00, robię dwugodzinny trening i powiem Wam, że to najlepsza pora na ćwiczenia. Nie wiem dlaczego ludzie się katują chodzeniem wieczorami czy o świcie. O 10:00 praktycznie nie ma ludzi, polecam wszystkim tę godzinę. Nie będziecie żałowali, podziękujecie później. Akurat 2h po śniadaniu i 2h przed obiadem. #mikrokoksy
thorgoth +183
Obejrzałem Łowców Skór, znakomity dokument od MAX (dawne HBO). Opowiada o procederze handlu informacjami o zgonach pacjentów przez załogi karetek pogotowia w Łodzi oraz o przypadkach gdy załoga karetki pomagała pacjentowi odejść z tego świata.
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
- wstrząsające jest to, że w zasadzie mało kto został za ten proceder ukarany, raptem dwóch sanitariuszy, poza tym kilka śmiesznie niskich wyroków za nieudzielenie pomocy i tyle
- nawet te dwa wyroki (dożywocie i 25 lat) są efektem
#legia #bekazlewactwa #paranoje #psycholewica #polityka
ostrzegałem
jakieś konkretne przykłady?
i jak ma się to do rzeczy?
Komentarz usunięty przez autora
@Whizkazzz:
ja cię proszę nie rżnij głupa na tym sektorze! Przez lata mniej lub bardziej otwarcie popierali bandycką działalność kiboli, jak np tutaj. O poręczeniu za
w tym samym artykule jest napisane, że kibice wygwizdywali Andrzeja Dudę, rozumiem, że za tym również stał PiS?
Ok, rozumiem, że mam uwierzyć Ci na słowo. Uważam też, że nie zasługuję na miano ignoranta, gdyż tylko zadałem pytanie - na które nie raczyłeś w pełni odpowiedzieć.
@Whizkazzz: Wygwizdały tzw. pikniki, a kumaci potem wywiesili transparent nawiazujacy do tej sytuacji z groźbami wobec Wyborczej i bodaj TVN. Przedstawiciele grup kibicowskich specjalnie dla pisowskich mediów zaprzeczyli, że z ich strony były gwizdy na Dude.
Sam poczytaj -
http://niezalezna.pl/80121-kibice-legii-odpowiadaja-manipulatorom-ten-transparent-rozwiewa-watpliwosci
Jedno z drugim nie ma nic wspólnego, po prostu w s---------i sposób próbujesz obenymi wydarzeniami usprawiedliwić tamte prześladowania.
Gardzę.
Nic nowego, szkoda strzępić ryja na tego cipeusza ( ͡° ͜ʖ ͡°)
gardzę.