Wpis z mikrobloga

Byliście kiedyś ciekawi co #niebieskiepaski oglądają na youtube? Zanim jednak klikniecie w obrazek pomyślcie przez chwilę czym oni się interesują, jaki tryb życia prowadzą, czy są ciekawymi osobami..

Jestem pewien, że każda myśląca osoba będzie w stanie udzielić prawidłowej odpowiedzi na to pytanie.
#tfwnogf #logikarozowychpaskow #przegryw #stulejacontent #logikaniebieskichpaskow #gownowpis #pdk
Pobierz rijana - Byliście kiedyś ciekawi co #niebieskiepaski oglądają na youtube? Zanim jedna...
źródło: comment_e4a3Uh2ooBhAyEVYo3ViA0B7RQMh4fCT.jpg
  • 30
Jeśli dobrze rozumiem to ten wykres nie tyle pokazuje co oglądają niebieskiepaski a przede wszystkim czego nie oglądają różowe. Fakt że piłka jest w 95% oglądana przez mężczyzn nijak nie dowodzi że faceci oglądają głównie to. Także troche manipulcja....
@rijana:
@rijana: Rozumiesz w ogóle co przedstawiają te słupki? Jest to procentowy udział mężczyzn, jako oglądających daną tematykę. Żeby porównać zainteresowania płci trzeba by pokazać tu 10 tematów typu: nauki ścisłe, filmy dokumentalne, zagadki intelektualne czy inne tego typu video i porównać wtedy procentowy udział męskiej i żeńskiej części widowni.
No i co w tym złego? Ja mam w subach z 4 kanały o astronomi, 3-4 z muzyką i kilkanaście właśnie z gierkami. Nie oglądam w ogóle tv, tylko youtuba. Niech każdy ogląda co chce, to naprawdę nie jest powód do dzielenia ludzi na lepszych i gorszych. Jak na dworze depresyjna jesienna bzdzina to chyba nikt nie ma weny na dynamiczne zajęcia i wegetuje w domu przed prosta rozrywka.

No dobra, są