Aktywne Wpisy
MaatiSHOTYzLive +35
nie karmić troli filmik z popkiem https://streamable.com/ps2gz3
#famemma #popek #patostreamy #zwyrole
#famemma #popek #patostreamy #zwyrole
Murphy99 +250
#rozowepaski #p0lka #p0lki #badoo #tinder #klaudiusz #zwiazki #snapchat #lochytocoorvy
Jak #!$%@? przyapdkowo związek bo mi się nudziło.
Zacznijmy od tego, że nie mogłem w nocy spać. Nie byłem na chacie tylko u babci wiec bez kompa. Leżę na #!$%@? i z nudów zajrzałem na snapchata. Zacząłem dodawać randomowe aktywne osoby i nawiązywać konwersacje. Tam poznałem Beatke, która na początku rozmowy zaznaczyła, ze ma chłopaka ale możemy pisać.
Odrazu przypomniała mi się akcja
Jak #!$%@? przyapdkowo związek bo mi się nudziło.
Zacznijmy od tego, że nie mogłem w nocy spać. Nie byłem na chacie tylko u babci wiec bez kompa. Leżę na #!$%@? i z nudów zajrzałem na snapchata. Zacząłem dodawać randomowe aktywne osoby i nawiązywać konwersacje. Tam poznałem Beatke, która na początku rozmowy zaznaczyła, ze ma chłopaka ale możemy pisać.
Odrazu przypomniała mi się akcja
To była moja pierwsza praca, którą zacząłem na ostatnim roku studiów. Zatrudniłem się w firmie produkcyjnej jako Inżynier Utrzymania Ruchu. Byłym jedynym Automatykiem w firmie, ponieważ poprzednicy odeszli dwa tygodnie przed moich przyjściem. Automatyka jest tak szeroko pojęta, że nie wszystko od razu się ogarnia.
Przypomniałem sobie sytuację jak zostałem wezwany do zmiany położenia chwytu chwytaka.
Przychodzę na miejsce (reszta ekipy utrzymania ruchu już tam była.. mechanicy, elektrycy) i po rozmowie z pracownikiem produkcji w czym jest problem chwyciłem za instrukcję do zmiany wyżej wspomnianego położenia. Nie zapomnę do dziś jak chłopacy mieli ubaw, że inżynier, przyszły magister musi do czegoś takiego brać instrukcję! A oni po technikum potrafią to zrobić!
Nosz ku... alfą i omegą nikt się nie urodził, a czy wzięcie instrukcji do ręki to taka hańba?
Inna sytuacja..
Większość nie rozumiała czemu tułam się komunikacją miejską do pracy, zamiast kupić sobie samochód? Byłem w ich oczach kimś gorszym bo nie miałem samochodu wtf?
Problemem był dla nich nawet mój ubiór.. że nie ubieram się w markowe ciuchy..
Pamiętam #!$%@? jak dziennie rano rzygać mi się chciało jak miałem iść do tej pracy i spotykać tych zasranych ludzi.
Od razu mi lżej na duszy! Dzięki! ᕦ(òóˇ)ᕤ
#gownowpis #pracbaza #praca #studenci #polska #rakcontent
Czesto narzekali przy mnie jacy to studenci w dzisiejszych czasach są kiepscy, a oni tyle potrafią i mają mniejszą kasę od nich.