Aktywne Wpisy
serniczekwiedensky +112
balladyna #pokazmorde
miscellanous +95
Przelozony wydarl sie na mnie dzis przy wszystkich na hali, bo niby cos bylo zle zrobione i zwalono wine na mnie, az byl siny na twarzy od tego pilowania mordy, po czym za godzine okazalo sie, ze to wina kontroli jakosci, gdzie zle odczytali rysunek techniczny i wszystko jest jednak ok.
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
Nie uslyszalem slowa przepraszam. Zwalniac sie?
#kolchoz #januszex #pracbaza #januszerka #produkcja
A teraz do sedna, tak jak wczoraj ustalil @beagl, @janusz_pol to nic innego jak zwykły przekręt i manipulacja. Prawdziwy syn marnotrawny w swoim #!$%@? jest tylko jeden vivat @synbozy7. Ten jeden wielki kult wiary wspaniałych zakoli oraz wielkiego brzucha to zwykły szwindel. Z przykrością stwierdzam, że wasz mesjasz stulejarstwa to jakiś normik, który pewnie wrzuca zdjęcia swojego starego, wąsatego Janusza po 50 albo innego internetowego randa i kręci z was bekę. Lata spędzone na wykopie pozwoliły mu na stworzenie perfekcjnego trolla, którego nikt z was nie był w stanie wyczuć. Osobiście jest mi również przykro, bo czasami niektóre wpisy mnie rozbrajały... xd ale to już niestety koniec.
Z drugiej strony jak bardzo trzeba być #!$%@?, żeby cos takiego zrobić xDDD
elo
/wronaout
Edit: dodatkowo wprowadziłem was przypadkiem w błąd, mój tajny informator potwierdza, że źródłem wycieku jest nie atencjuszka, a normalna mirabelka, która rzekomo razem z nami mirkuje w nieświadomości, że sama była źródłem.
PS Jak logujecie sie na jakichś z dupy komputerach to zmieniajcie później hasła.
#przegryw #stulejacontent #oswiadczenie ##!$%@? #zakola #chwalesie #tfwnogf #codziennyjanuszpol #codziennyshenzhou #codziennysynbozy
Dodatek wspierany przez Cebula.Online
Nie chcesz być wołany/a jako plusujący/a? Włącz blokadę na https://mirkolisty.pvu.pl/call lub odezwij się do @IrvinTalvanen