Wpis z mikrobloga

btw prawda to że czysto naukowe prowadzą u was dr hab itp, a jakieś "inżynierskie", np jakieś javy czy design patterns (ogólnie przedmioty 'nienaukowe') ludzie pracujący normalnie?

@Cr0w: nowsze kursy (javascript, asp.net, c#) prowadzą osoby, które mają mastera w tych technologiach np. Wiktor Zychła: http://msmvp.pl/lista-mvp/wiktor-zychla więc zazwyczaj jest to całkowicie praktyczne podejście do przedmiotu, a nie teoria z książek. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Iudex: @Vitrorum: Myślałem, że na zajęcia się chodzi, bo można się coś z nich nauczyć. Znowu się myliłem, nosz kur. :'(

@japer: Ehe, już widzę jak bardzo się nauczysz np. baz danych z zajęć ( ͡° ͜ʖ ͡°) (strzelam, że dalej wykład/ćwiczenia z W.M., 86. raz z rzędu)

@AlgorytmPrima: Ale Gosię to Ty szanuj ( ͡ ͜
  • Odpowiedz
@japer: Jak ja studiowałem to on jeszcze się doktoryzował. I znajomi, którzy mieli z nim różne laby raczej marudzili że ciśnie mocno (to chyba były paradygmaty, albo kibi). Ale to miłe odświeżenie, a nie Wojciech i jego slajdy stworzone chyba w power pointcie 97'.

A Kuchta jest naprawdę spoko, nie rozumiem czemu niektórzy ją tak hejtowali. Jak się jest wobec niej w porządku to ona na pewno krzywdy nie zrobi
  • Odpowiedz