Aktywne Wpisy
domkasromka +4
#hotelparadise tak trochę zejście z tematu. Które, akcje najbardziej zapadły wam w pamięć z poprzednich sezonów, zarówno te śmieszne jak i jakieś draki. Mi się właśnie przypomniał fastiwal płaczu w piątym sezonie jak Kuba zaczął płakać, a cała reszta za nim.
Malenaa +18
Jeszcze w czwartek sama proponowała spotkanie na ten tydzień. Szkoda bo sama pisała dużo i na pewno pisało się lepiej niż z jakimiś tinderówkami. Poniedziałek wieczur i humor popsuty ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#tinder #podrywajzwykopem
#tinder #podrywajzwykopem
Zastanawiam się, czy to nie jest celowe zagranie, no bo kurczę...
Religia w środku zajęć, a etyka w kilka godzin po ich zakończeniu.
#bekazpodludzi #katolicyzm #dyskryminacja #k------c
A tylko dwie osoby na 25+ miały podręcznik do religii. Ja też nie miałem. Nikt nikogo nie dyskryminował. Nawet tych co chodzili dla obecności.
@MrRAWHead1: Uważam, że wychowuję dziecko na lepszego człowieka, niż by była po praniu mózgu przez religię. Sama też jestem w stanie lepiej jej nauczyć O RELIGIACH, bo na polskich religiach n--------a się paciorki.
@Stulejusz_Wielki: To ja w podstawówce byłam 20 lat temu i też mieliśmy na planie religia/etyka. Chodziło o to, że niby jest wybór i religia odbywa się w tym samym czasie co etyka. W praktyce było to mocne indoktrynowanie i nie można było nawet zapytać o proste rzeczy, np. dlaczego taki dobry Bóg pozwala cierpieć dzieciom chorym na raka. Za tego typu pytania było darcie japy
@gnomos: Ta zbieranina to dwoje dzieci. No, teraz już tylko jedno, bo jutro rezygnujemy. Pozdrawiam księcia #gimbokatolicyzm ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@GrumpyTheCat: Przed chwilą otrzymałam informację, że mogę, więc tak zrobię.