Wpis z mikrobloga

@msichal: czyli już za niedługo poczujemy się jak Ty ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Timmy_Turner: Loska nie ogarnia. Daje niby termin 2 tygodnie na zrobienie programu-projektu, a w praktyce idziesz do niego w trakcie sesji i czekasz 4 godziny w kolejce.
Wyrwał nie używa dezodorantu, dość sympatyczny ale lepiej u niego ogarnąć też kody zawczasu, bo mało czasu a wiele ćwiczeń.
Jabłoński - ja z
  • Odpowiedz
@Going34 @Atexor o PA nie martwię się tak bardzo jak o SO (dzięki za notatki z PA, choć i tak stworzę swoje jak przed każdym egzaminem ( ͡º ͜ʖ͡º) )
Jak macie coś z SO to przygarnę z chęcią ( ͡ ͜ʖ ͡)

Z Jabłońskim miałem PM i MN labki, także spoko ;)
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@daxo jeśli chodzi o przedmiot Podstawy Techniki Cyfrowej to teraz nazywa się Techniką Cyfrowa i wykłada ją prof. Pawełczyk lub dr. Wrona.
  • Odpowiedz
@Going34: To to c--j xD ja na drugim roku miałem bez przerwy zajęcia od 7 (musiałem już wychodzić o 6, bo basen o 7) i reszta zajęć tak do 17-19 i oczywiście sprawozdań w cholerę jak i kolosów. Do tego jeszcze kursy przez 2 miesiące w piątek, sobotę i niedzielę. Ale to była masakra.
  • Odpowiedz
zawsze zastanawiałem się jacy kretyni układają ten plan

@panTralalinski: wyobraź sobie, że nie ty i twój kierunek nie jest jedynym na wydziale, tylko jest ich kilkadziesiąt/kilkanaście a wykładowcy mają po kilkuset studentów. Nikt nie bedzie układał planu tak aby jaśnie pan miał 2 dni wolnego (oprócz weekendów) w tygodniu
  • Odpowiedz