Wpis z mikrobloga

via Android
  • 0
@Xemioza znaczy ja sobie smieszkuje, bo i tak będziemy gadać z cwiczeniowcami co by poprzenosić niektóre zajęcia, zawsze się uda coś wskórać. A wykłady to wiadomo ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@panTralalinski odwieczna zagadka xD
  • Odpowiedz
@Going34: panie, linuxy mam w małym palcu. Swego czasu co tydzień robiłem formata fona, bo mi kernel wybijał na cyanogenmodzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@Timmy_Turner: teamti... Hmmmm. Teraz na s7? No to szpiegujemy, kto tu jeszcze mirkuje z wieży magów :>

@panTralalinski: układacze planu raczej mają mało do powiedzenia, chociaż plan poszatkowany (na innych wydziałach i kierunkach od linijki przerwy między zajęciami). Kretyni to ci na
  • Odpowiedz
@Going34: a, miałem ochotę ponarzekać, bo znudziło mi się narzekanie na debila projektującego stronę plan.polsl.pl
Modyfikowanie jej wyglądu z .css to katorga, a ja lubię #tylkonocny ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@Timmy_Turner: możesz mieć też z Mazurem. U niego niby gorzej na miejscu, ale możesz poprawić niezaliczenie dosyłając później kod.

Najlepiej na parę dni przed labą ogarnij jak działają różne funkcje, operatory itp. (co oznacza jaka liczba). Postaraj się zrobić samemu na podstawie gotowca jak ogarniesz, a jak nie to
  • Odpowiedz