Wpis z mikrobloga

Dobra mieszkańcy piwnic . Dostałem zielone swiatlo i moge sie przyznac ze zostalem zaproszony do pierwszego międzynarodowego odcinka "Wykute w ogniu" i dostalem wlasnie info ze w Stanach emisja odbedzie sie 3 pazdziernika a w Polsce 5 pazdziernika. Takze tego ... :) #trollsky #pokazmorde #robiezsiebieidiotewtelewizji
Pobierz Trollsky - Dobra mieszkańcy piwnic . Dostałem zielone swiatlo i moge sie przyznac ze ...
źródło: comment_hVokqBPJWWHgPQw5wHK6flltgOhsbQCD.jpg
  • 135
@CensoreD: I tutaj Cie troche zdziwie bo ten program zrobil BARDZO duzo dobrego. Kowalstwo umiera, bo niepraktyczne, bo drogie, bo Chińczyk lepszy. Ale po emisji nagle zaczął sie boom na tą piękną, starodawną sztuke, klasy ( te ktore jeszcze zostały) pękają w szwach, zapisy na 2 lata do przodu, oglada to masa ludzi i juz wiedzą ze wykucie noza to nie 3 uderzenia mlotkiem co pomaga podczas rozmowy z potencjalnym klientem
@Trollsky no to fajnie. Jak już Cię tutaj mam to się zapytam,wiesz może czy są organizowane jakieś warsztaty z kowalstwa ukierunkowane na knifemaking? Pomagasz jakoś początkującym? Można się do Ciebie z czyms zwrócić?
@Trollsky: Graty i szanuje, jak #!$%@? za to co robisz i jak się w tym spełniasz, czerpiąc korzyści finansowe oraz wewnętrzne.

Kiedyś czytałem, jak rzuciłeś pracę korpo szczurka, tak więc szacun mega.

Ale większy szacun by był, jakbyś przed kamerą w czasie "dla widzów" czy coś zaczął cytować pastę o serwerowni ^^.

Wtedy Mirki z Jeden z dziesięciu mogłyby się schować ( ͡° ͜ʖ ͡°)