Aktywne Wpisy
linca_pau +916
Jeśli ktokolwiek z Was łudzi się, że afera wizowa obije się na sondażach, to uwaga, nie odbije się. Mój tato niestety jest PiSowcem. Kiedyś to był facet z głową, który oglądał wszystkie kanały informacyjne żeby wyrobić sobie opinie. Teraz jedyny słuszny kanał leci w domu. Coś mu w głowie przeskoczyło i blokada. Orędzie Grodzkiego? Tego łapówkarza? No daj dziecko spokój. Czasami podejmuję rozmowy, żeby jakkolwiek do niego dotrzeć, to się zaczyna. Przejął
Remus00 +16
Nigdy nie umiałem się ubierać. Od dłuższego czasu noszę tylko czarny/biały kolor bo w żółtej bluzie czy zielonej koszulce czuję się po prostu źle. To takie luźne wyjście na miasto żeby porobić zakupy. Jest źle? Oprócz tego ubieram jakiś komplet dresu z najka oto
#ubierajsiezwykopem
#ubierajsiezwykopem
Usiądźcie, pouczcie się o biologii, wpływie substancji na organizm, suplementacji, obejrzyjcie na yt jak poprawnie wykonywać ćwiczenia, a nie dajecie się ruchać na prawo i lewo xD.
#mikrokoksy #silownia #oswiadczenie
Koszt około 100 zł, więc zarabiasz 250 zł/godz, szacun w #!$%@?, chętnie poznam gdzie pracujesz
@So_I_Scream
Nie płacisz za samo rozpisanie diety, płacisz również za wiedzę tego kogoś kto dietę Ci rozpisuje. Jeżeli sam masz gówno pojęcie o dobrym odżywianiu to musisz poświęcić
@pkrr: pracujesz zdalnie na minuty?
Nie zgadzam się. Plan treningowy jest potrzebny, aby równomiernie się rozwijać. Są gotowe plany na necie, wiec nie trzeba płacić. Im prostszy tym lepszy.
Co do diety tez nie trzeba płacić i nie polecam robić tego u tych trenerów na siłowniach.
Tu się zgadzam, ze jest to po to żeby zarobić na głupich ludziach. Trener rozpisał mojej koleżance taka dietę, ze odpuściła po 2 tygodniach, bo się jej
Jak ktoś płaci komuś, by ten mu wypisał, co on ma jeść i np. ta osoba rezygnuje z tego co lubi, bo trener tak powiedział, to za dużo w głowie nie ma.
To