28436,47 - 21,28 = 28415,19 Gniezno i cała korona zdobyta! Do tego wynik 1:50:24 jest o 5 minut lepszy niż 2 tygodnie temu w Pile. Trasa mimo że chwilami była monotonna to atmosfera i piękny medal wszystko wynagradzają. Super organizacja, sam się nie spodziewałem że zapamiętam ten wyjazd tak miło. Na dowód zdjęcie medalu, bo wyjątkowo okazały. ( ͡°͜ʖ͡°)
jak tylko dojdzie korona to coś o niej napiszę i podsumuję gdzie moim zdaniem warto jechać, a gdzie warto odpuścić. :)
@PanPapryk: Brawo! Kurczę, ładny ten medal faktycznie :) Ciekawa ta połówka - z mety dowożą z powrotem na linię startu? Raczej nietypowa sytuacja, żeby start i meta nie były obok siebie...
@enron większe wyzwanie dla organizatorów, ale wszystko było mega dobrze rozplanowane. Z mety dojeżdżamy autobusy na start, byl depozyt na mecie i mobilny (do autobusu) na starcie. Pokazali jakimi pojazdami dojechać na start i meta. Serio wszystko perfekcyjnie zorganizowane, nic tylko uczyć się od Gniezna.
@PanPapryk: graty! Medal naprawdę zacny! Kumpel w zeszłym roku zrobił całą dyszkę biegów z korony półmaratonów. W tym to nie było nawet możliwe, bo jakieś dwa biegi odbywały się jednego dnia (nie chcę mi się sprawdzać które).
@szczypek45: A który ma być najszybszy? ostatni? ( ͡°͜ʖ͡°) To by znaczyło że całą trasę się obijałem. I tak im bliżej mety było ciut szybciej. @pestis: Dzięki, tak trzymać będę! ;-)
Gniezno i cała korona zdobyta!
Do tego wynik 1:50:24 jest o 5 minut lepszy niż 2 tygodnie temu w Pile. Trasa mimo że chwilami była monotonna to atmosfera i piękny medal wszystko wynagradzają. Super organizacja, sam się nie spodziewałem że zapamiętam ten wyjazd tak miło. Na dowód zdjęcie medalu, bo wyjątkowo okazały. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
jak tylko dojdzie korona to coś o niej napiszę i podsumuję gdzie moim zdaniem warto jechać, a gdzie warto odpuścić. :)
#sztafeta #biegajzwykopem #bieganie no i trochę #chwalesie
Ciekawa ta połówka - z mety dowożą z powrotem na linię startu? Raczej nietypowa sytuacja, żeby start i meta nie były obok siebie...
Kumpel w zeszłym roku zrobił całą dyszkę biegów z korony półmaratonów.
W tym to nie było nawet możliwe, bo jakieś dwa biegi odbywały się jednego dnia (nie chcę mi się sprawdzać które).
bardzo ładnie
tak trzymać
@pestis: Dzięki, tak trzymać będę! ;-)