Aktywne Wpisy
#nieruchomosci #bekaztransa właśnie kupiłem tira dla mojego nowo narodzonego dziecka, zaparkuje go przed blokiem, sam prawka nie mam, ale przekaże mu go na 18 urodziny w prezencie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Arbuzlele +299
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Mirki wytłumaczcie mi, bo czegoś tu nie rozumiem. Miałam w tym roku dwa wesela, na każde z nich zaprosiłam różne #niebieskiepaski i żaden z nich nie zapytał czy się dorzucić do prezentu. Ja rozumiem, że ja ich zapraszam i czy szła bym z nimi czy bez nich to i tak ten hajs wykładam i nie chciałabym, żeby się dokładali do prezentu. Chodzi mi o sam fakt pytania. Ja zawsze jak mnie ktoś zapraszał jako osobę towarzyszącą to pytałam czy może chociaż kupić kwiaty/wino czy co tam młodzi chcieli. A tutaj nic. Wy pytacie?
#rozowepaski #wesele #slub
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez autora
@szakira_szakira: naucz się czytać bo nie chodzi tu o dorzucanie się do prezentu tylko o sam FAKT pytania o to
Ja osobiście nie mam pojęcia co należy robić na jakichś imprezach, a tym bardziej oficjalnych. Po prostu nie wyniosłem tego z domu, rodzice nigdzie nas nie zabierali i niczego nie organizowali. To serio nie musi być 'buractwo' nie pytać. Po prostu komuś przez myśl to nie przejdzie, bo nigdy nie miał z tym do czynienia.
Mam wrażenie, że
@zielony-mis: No może się bali, że tak
Ten komentarz został dodany przez osobę dodającą wpis (OP)
Zaakceptował: kwasnydeszcz}
żeby ku*wa po czymś takim (wliczając całe wesele jeszcze) nawet Tobie przyjemności nie sprawić i czymś nie podziękować nawet dzień później to już trochę żenada
Komentarz usunięty przez autora