@Pantokrator: Potok inwektyw to ani dane, nie fakty.
A spróbujmy przerobić:
Bandytów, kryminalistów, prymitywów, fanatyków i nierobów jak najbardziej nalezy tak określać (są też alternatywy - odpady, chwasty, "element aspołeczny" - zwał jak zwał), a tacy właśnie ludzie walą masowo do Europy Zachodniej z całej Europy Wschodniej.
Jak tam, zaplusujesz, @Lord6Infamous? Sporo waszych odpowiedników na forach angielskich czy francuskich wypisuje właśnie to samo o Polakach. Tylko oni nas
@Andreth a mi wisi, co piszą o Polakach, liczą się smutne fakty, które są takie, że zacofane, brutalne prymitywy z Afryki to element, którego nikt normalny nie chciałby miec w pobliżu, choć tobie oczywiście życzę z całego serca licznych spotkań, skoro tak ci się podobają, że chcesz ich importować. Nie muszę szukać statystyk, bo przestępczy charakter imigrantów oraz b. niskie wskaźniki przestępczości w Polsce to wiedza powszechna i jak dotąd to
@Andreth siedzisz od 10 lat w jaskinii? Mam ci jeszce udowodnić, że na biegunie jest zimno, a Księżyc nie jezt z sera? Skoro dotąd nie dotarł do ciebie wiedza powszechna, to głęboko w dupie mam twoje edukowanie, ot wiem, że mam do czynienia z trolem lub idiotą i dalsza dyskusja nie ma sensu.
@Andreth: to jak? Odniesiesz sie do decyzji May o podwyzszeniu zagrozenia terrorystycznego albo do problemu UK z imigrantami z krajow muzulmansk8ch ktorzy zamiast sie integrowac to wolą wyjechac walczyc dla panstwa islamskiego? To nie są marginalne przypadki Polecam ksiązke "moj sąsiad islamista",swietnie zobrazowany problem Belgii,UK czy nkestety tez i Francji,ktore hodują u siebie przyszlych zamachowcow
@BongoBong: Janusz Waluś to morderca, ale robienie jakiegoś działacza pokojowego z Chrisa Haniego to absurd. Ten człowiek był jednym z liderów organizacji terrorystycznej, która jest odpowiedzialna za śmierć wielu cywili. No ale przecież trzeba naiginać fakty do swojego światopoglądu.
Czy tzn. Wielka Emigracja nie objęła około 15 tys. ludzi, głównie wykształconych lub bogatych elit? Jak to się ma do tysięcy każdego dnia, którzy przybywają każdego dnia?
Od razu mi sie przypomniala sprawa z Mickiewiczem gdy z siedmioma różnymi paszportami przyplynął do Paryza a potem wysadzil się w centrum ku chwale Panstwa Katolickiego
@Lord6Infamous: Mickiewicz raczej był tym, co pociąga za sznurki, takim imamem. Tworzył wojsko wspomagające "rebeliantów" na terenie całej Europy i nawoływał do walki o ideę Mesjanizmu. Nawet potępił go Papież (za to, i za sekciarstwo).
Natomaist owszem - było dużo Polaków - terrorystów w
@Lord6Infamous no właśnie o to chodzi w tej grafice. wrzucając wszystkich uchodźców do jednego wora wrzucasz też do niego Mickiewicza i Słowackiego, co jest nieco absurdalne, nieprawdaż?
A spróbujmy przerobić:
Bandytów, kryminalistów, prymitywów, fanatyków i nierobów jak najbardziej nalezy tak określać (są też alternatywy - odpady, chwasty, "element aspołeczny" - zwał jak zwał), a tacy właśnie ludzie walą masowo do Europy Zachodniej z całej Europy Wschodniej.
Jak tam, zaplusujesz, @Lord6Infamous? Sporo waszych odpowiedników na forach angielskich czy francuskich wypisuje właśnie to samo o Polakach. Tylko oni nas
Nie muszę szukać statystyk, bo przestępczy charakter imigrantów oraz b. niskie wskaźniki przestępczości w Polsce to wiedza powszechna i jak dotąd to
@Pantokrator: xD
@Andreth: Czyli neuropki to "zwierzęta" bo tak określają narodowców/kibiców?
Polecam ksiązke "moj sąsiad islamista",swietnie zobrazowany problem Belgii,UK czy nkestety tez i Francji,ktore hodują u siebie przyszlych zamachowcow
@Lord6Infamous: A gdzie są te "normalnie działajace służby", bo tak z tego co wiem to YK ma jedne z najlepszych na świecie?
@bastek66: Ja tak nie określam. Narodowcy i kibice mają swoją godność. Nawet jeśli okazjonalnie zachowują się jak zwierzęta.
źródło: comment_p2RtRPMkolbyfw59PRQsr8WAQYQdJRr9.jpg
Pobierzźródło: comment_zrhSwymoTBb0LmyeXPbulMvHe0Yk23dX.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
@BongoBong: Mówisz, że przypadkowe mordy na cywilach są tym samym, co targetowane zabójstwo komunistycznego lidera? Brak słów...
tzn. facet zabił miejscowego kandydata na Mugabe.
@Lord6Infamous: Mickiewicz raczej był tym, co pociąga za sznurki, takim imamem. Tworzył wojsko wspomagające "rebeliantów" na terenie całej Europy i nawoływał do walki o ideę Mesjanizmu. Nawet potępił go Papież (za to, i za sekciarstwo).
Natomaist owszem - było dużo Polaków - terrorystów w
@Andreth
Przyleciały trolle