Wpis z mikrobloga

@Pantokrator: Potok inwektyw to ani dane, nie fakty.

A spróbujmy przerobić:

Bandytów, kryminalistów, prymitywów, fanatyków i nierobów jak najbardziej nalezy tak określać (są też alternatywy - odpady, chwasty, "element aspołeczny" - zwał jak zwał), a tacy właśnie ludzie walą masowo do Europy Zachodniej z całej Europy Wschodniej.

Jak tam, zaplusujesz, @Lord6Infamous? Sporo waszych odpowiedników na forach angielskich czy francuskich wypisuje właśnie to samo o Polakach. Tylko oni nas
  • Odpowiedz
@Andreth a mi wisi, co piszą o Polakach, liczą się smutne fakty, które są takie, że zacofane, brutalne prymitywy z Afryki to element, którego nikt normalny nie chciałby miec w pobliżu, choć tobie oczywiście życzę z całego serca licznych spotkań, skoro tak ci się podobają, że chcesz ich importować.
Nie muszę szukać statystyk, bo przestępczy charakter imigrantów oraz b. niskie wskaźniki przestępczości w Polsce to wiedza powszechna i jak dotąd to
  • Odpowiedz
@Andreth siedzisz od 10 lat w jaskinii? Mam ci jeszce udowodnić, że na biegunie jest zimno, a Księżyc nie jezt z sera? Skoro dotąd nie dotarł do ciebie wiedza powszechna, to głęboko w dupie mam twoje edukowanie, ot wiem, że mam do czynienia z trolem lub idiotą i dalsza dyskusja nie ma sensu.
  • Odpowiedz
A "śmieciem ludzkim" jest co najwyżej ten, kto nazywa tak innych. Wszystko jedno, czy to Korwin, czy islamistyczny fanatyk.

@Andreth: Czyli neuropki to "zwierzęta" bo tak określają narodowców/kibiców?
  • Odpowiedz
@Andreth: to jak? Odniesiesz sie do decyzji May o podwyzszeniu zagrozenia terrorystycznego albo do problemu UK z imigrantami z krajow muzulmansk8ch ktorzy zamiast sie integrowac to wolą wyjechac walczyc dla panstwa islamskiego? To nie są marginalne przypadki
Polecam ksiązke "moj sąsiad islamista",swietnie zobrazowany problem Belgii,UK czy nkestety tez i Francji,ktore hodują u siebie przyszlych zamachowcow
  • Odpowiedz
@BongoBong: Janusz Waluś to morderca, ale robienie jakiegoś działacza pokojowego z Chrisa Haniego to absurd. Ten człowiek był jednym z liderów organizacji terrorystycznej, która jest odpowiedzialna za śmierć wielu cywili. No ale przecież trzeba naiginać fakty do swojego światopoglądu.
  • Odpowiedz
Czy Ty rozumiesz ze normalnie działające służby miałyby go na celowniku

@Lord6Infamous: A gdzie są te "normalnie działajace służby", bo tak z tego co wiem to YK ma jedne z najlepszych na świecie?

Odniesiesz sie do decyzji May o podwyzszeniu zagrozenia terrorystycznego

Polecam ksiązke "moj sąsiad islamista",swietnie zobrazowany problem Belgii,UK czy nkestety tez i Francji,ktore hodują u siebie
  • Odpowiedz
Czyli neuropki to "zwierzęta" bo tak określają narodowców/kibiców?

@bastek66: Ja tak nie określam. Narodowcy i kibice mają swoją godność. Nawet jeśli okazjonalnie zachowują się jak zwierzęta.
  • Odpowiedz
Czy tzn. Wielka Emigracja nie objęła około 15 tys. ludzi, głównie wykształconych lub bogatych elit? Jak to się ma do tysięcy każdego dnia, którzy przybywają każdego dnia?
  • Odpowiedz
Janusz Waluś. Zabójca Chrisa Haniego - lidera południowoafrykańskiej partii komunistycznej.

@BongoBong: Mówisz, że przypadkowe mordy na cywilach są tym samym, co targetowane zabójstwo komunistycznego lidera? Brak słów...
  • Odpowiedz
Od razu mi sie przypomniala sprawa z Mickiewiczem gdy z siedmioma różnymi paszportami przyplynął do Paryza a potem wysadzil się w centrum ku chwale Panstwa Katolickiego

@Lord6Infamous: Mickiewicz raczej był tym, co pociąga za sznurki, takim imamem. Tworzył wojsko wspomagające "rebeliantów" na terenie całej Europy i nawoływał do walki o ideę Mesjanizmu. Nawet potępił go Papież (za to, i za sekciarstwo).

Natomaist owszem - było dużo Polaków - terrorystów w
  • Odpowiedz