Aktywne Wpisy
sonoitaliano +420
Z takich wstydliwych historii z graniem...
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
W moim pierwszym przejściu #wiedzmin 3 kompletnie nie zrozumiałem idei przyświecającej alchemii i myślałem że mikstury każdorazowo są absurdalnie drogie. Przez całą grę nie stworzyłem żadnej mikstury. W tym mikstury widzenia w ciemnościach.
Przez całą grę w jaskiniach i piwnicach chodziłem z kagankiem od Keiry żeby cokolwiek widzieć.
#gry #playstation
maczeta31 +127
Dzisiaj uwalono dwa najważniejsze od dekad projekty budowlane - CPK oraz elektrownię atomową. Tymczasem wykop zajmuje sie robieniem laski Tuskowi i Giertychowi bo nie lubimy pisu xD mam tylko nadzieję, że dobrze Wam za to płacą bo nie wierzę, że ktos może być aż tak durny. A kasa Wam sie przyda na drogi prąd od niemców.
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
#sejm #bekazpisu #bekazlewactwa #cpk #atom
O #!$%@?. Nie znasz ,nie oceniaj. Jaka piękna gównoburza w komentarzach.
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10155215737654440&substory_index=7&id=1317833341
Komentarz usunięty przez autora
A pierwsza może mieć zeza, ale nadrabia cycem, nikt nie jest idealny. Rozejrzyj się wokół xD
Komentarz usunięty przez autora
Choć już średnio lubię łazić po klubach typu explosion. Ostatnio byłem na takim disco w lipcu i była to jedna z najgorszych imprez życia. Choć dużą zasługę pewnie miało w tym to, że lipiec to środek wakacji i w mieście typu