Wpis z mikrobloga

@caribbean: bo trochę to są targi bydła. Nie rozumiem czemu wykopki mają taką filozofie chorągiewki. Jak jakiś kuc chodzi w bojówkach, glanach i t-shirt'cie z przygłupimi wzorkami albo jak zaczyna się temat jak się ubrać na wesele etc. to wszyscy HURR DURR NIECH KAŻDY UBIERA SIĘ JAK CHCĘ, ale jak mamy jakieś zdjęcie z klubu, gdzie widać cztery atrakcyjne kobiety to mamy zebranie Krajowej Komisji Do Spraw Ubioru i Moralności...
  • Odpowiedz
@Kick_Ass: nie rozumiem o co gownoburza, przeciez zdjecie jest z klubu Explosion tam chodzą Warszawskie karyny na imprezy disco polo więc czego innego się spodziewać jak tandety, bezguścia i powykręcanych twarzy od alkoholu?
  • Odpowiedz
@Kick_Ass no ok tandeta i wieś, ja bym nigdy się tak nie ubrala. Sęk w tym, że one naprawdę myślą że to jest ładne, fajne i że wyglądają jak milion dolarów. Myślę że i na tej imprezie znajdą się sympatycy takiego wizerunku. Czy te dziewczyny kogoś krzywdzą ? Nie są spasione, ani wyjątkowi szpetne. Ci co piszą że pewnie się k----ą pewnie po cichutku płaczą że nawet u takich wieśniar bez
  • Odpowiedz
@vauecki niby gdzie na tej fotce widzisz te k------y?

Normalne ciuchy do klubu, nawet pewien, że dość dużo zasłaniające.
I zapewniam cię, że w weekendy tak bawią się nie tylko dziewczyny pracujące na kasie (oczywiście w lepszych klubach, box explosion xD).
  • Odpowiedz
@Kick_Ass: Nie rozumiem dramy, normalne, ładne dziewczyny, ubrały się jak się ubrały, byście zobaczyli jakie Brytyjki albo Amerykanki mają stylówy do klubów ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Komentują to pewnie jakieś stoolulejki albo zakompleksione dziewczyny, że jak to tak można, pewnie przyszły tam tylko żeby się roochać po kiblach z przypadkowymi kolesiami (ʘʘ)
  • Odpowiedz
ani wyjątkowi szpetne

@SzyszkaMyszka: Trochu śmieszny tekst, zważywszy na to jak wyglądają przeciętne dwudziestolaty ulicy, o starszych rocznikach nie wspomnę. Btw, de gustibus non est disputandum- mówi Ci to coś? Albo komukolwiek w tym wątku?
  • Odpowiedz