Wpis z mikrobloga

@Karton12: Chłopie, jakby nie było i jakbyś bardzo nie chciał to też w tym uczestniczysz. Telewizja próbuję z tych co go oglądają zrobić debili, nazywają wszystkich jego widzów dziećmi i gimbusami, które przesyłają mu pieniądze z kieszonkowych (wtf? XD). Ich zdaniem wszyscy co siedza na youtube to k&*^wy, a wiesz dlaczego? Bo to konkurencja dla telewizji i niedługo YT wyprze telewizje, co już się zresztą dzieje, więc próbują ukazywać, że
  • Odpowiedz
@Karton12: Bo magical to nasz taki patologiczny grubasek. Samemu byś go lał aż miło ale nie pozwoliłbyś tego zrobić innym ( ͡°( ͡° ͜ʖ( ͡° ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°) ͡°)
  • Odpowiedz
@Karton12: po to go bronimy żebyśmy mogli go wyzywać i mieć z niego bekę, jak przestanie stremować to co my będziemy oglądać? Gruby jest jaki jest ale jest "nasz" my możemy po nim jeździć ale inni nie bo to nasza rola :D
  • Odpowiedz
@pikejzor:

jakby nie było i jakbyś bardzo nie chciał to też w tym uczestniczysz.

w jaki sposób niby? nie broniłem grubasa nigdy, nawet rodzicom przedstawiałem podczas emisji reportażu jak to wygląda

Bo to konkurencja dla telewizji i niedługo YT
  • Odpowiedz
@Karton12: "nasz" w sensie widzów, logiczne jest, że nie każdy wykopek to widz magicala - to oczywiste. zniszczenie go nic nam nie da, nie widzę w tym pozytywów na ta chwile, a raczej było by to coś jak strzał w stopę bo pustkę po nim ktoś musi wypełnić, tylko kto?
  • Odpowiedz
@Karton12: ja osobiście uważam, że oglądanie patologicznych strimów nie ukształtuje młodego człowieka na zła drogę. Zeby stać się taki jak Daniel czy Małysz to trzeba rozwijać w takim środowisku i nie widzieć innego świata tego normalnego świata. Normalne dziecko w normalnym domu widzi różnice miedzy swoim środowiskiem, a środowiskiem z ekranu i wątpię zęby chciało w przyszłości to naśladować. Co do przeklinania to już sama szkoła wystarczy żeby tego się
  • Odpowiedz