Wpis z mikrobloga

Zaakceptowali mój nowy podcast na iTunes. (ʘʘ) Yaaay!
Jako odskoczenia od serii „Programista na/po emigracji”, bo ileż można mówić o tym samym. Materiały dla początkujących programistów również będą się od czasu do czasu pojawiać, ale chciałem wyodrębnić mówienie o projektach do osobnego podcastu.

Pierwszy odcinek jest o projekcie starej gry Populous. Jak Peter Molyneux założył firmę, która eksportowała fasolę na bliski wschód i przez parę szczęśliwych zbiegów okoliczności zapoczątkowało to jego karierę w #gamedev
Historia dla fanów #staregry i #amiga

Zapraszam do odsłuchania pierwszego odcinka!
Można słuchać na:
- YT,
- pobrać bezpośrednio jako mp3,
- SoundCloud,
- iTunes.
Na iTunes będzie można wyszukać podcast za mniej więcej 2 dni (dopiero mi go zaakceptowali - to trochę trwa, aż pojawi się w wynikach wyszukiwania aplikacji na smartfony).

Have fun
#javadevmatt
JavaDevMatt - Zaakceptowali mój nowy podcast na iTunes. (ʘ‿ʘ) Yaaay!
Jako odskoczeni...

źródło: comment_afCDPFQznreOQVqhuY2eaZTH6swKCjvY.jpg

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@JavaDevMatt: Mam nadzieję że będziesz ten kanał prowadził dość regularnie(lepiej niż to z grami mirków). Chyba jesteś pierwszy który taki kanał prowadzi i ma potencjał.
Sam ten kanał motywuje mnie do dalszego rozwijania mojej gry z nadzieją że może kiedyś będzie wzmianka o niej. Zgaduję że paru ludzi się znajdzie których to też motywuje i cieszą się jak ja z takich kanałów.

Pozdrawiam
  • Odpowiedz