Wpis z mikrobloga

A co w sumie gdyby tak zrobic AMA z tego, ze bylem na przyjeciu u krolowej Elzbiety II w Buckingham Palace ( ͡º ͜ʖ͡º) Nie myslalem o tym nawet, ale wlasnie dostalem PW z pomyslem zeby sie podzielic doswiadczeniem i opowiedziec cos wiecej o #anglia . Chyba nie mam tak duzego parcia na szklo jednak, ale z drugiej strony nic mnie to nie kosztuje ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#ama #uk #wielkabrytania #londyn #kultura #ciekawostki #europa #emigracja
CCTVm8 - A co w sumie gdyby tak zrobic AMA z tego, ze bylem na przyjeciu u krolowej E...

źródło: comment_EEjcZxbQXGxIB8RsaRRLtRnfjbZuT03D.jpg

Pobierz
  • 63
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@M1KNG: Dziekuje, ale nie czuje sie jakos UBER bo spotkalem krolowa. Mam super wspomnienia i przezycia. No ewentualnie lans na laski ( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
  • 1
@CCTVm8 wgl czytałem że zarabiasz 3 na miesiąc jakoś (36 na rok) jeśli można wiedzieć mieszkasz w anglii i pracujesz jako kto? (Jeśli nie chcesz to nie mów po prostu pytam bo chce się też przeprowadzić niedługo :) )
  • Odpowiedz
  • 0
@Zajebisty_sss: Ama juz trwa na glownej
@M1KNG: 36 na rok w brew pozorom to jie taka wielka kasa. Wychodzi mniej niz 3 bo rok ma 52 platne tygodnie. Jestem Store Manageremw firmie ktora zajmuje sie projektami szklanymi - dachy, drzwi etc. W tym kierunku tez rozpoczalem studia, zarzadzanie biznesem stacjonarne i miedzynarodoweZ
  • Odpowiedz
  • 1
@M1KNG: Jesli chodzi o studia to nie wypowiem sie bo dopiero rozpoczalem przygode z uniwersytetem. A co do mojego zawodu, mialem troche doswiadczenia w podobnej branzy i glowe na karku. I sporo determinacji po tym jak moja "wymarzona" praca sie sypla, bo firma poszla na dno przez polskich pracownikow.
  • Odpowiedz
  • 0
@CCTVm8 możesz mi wytłumaczyć po krótce co tam robisz w tej obecnej pracy i ile miałeś doświadczenia i od czego zaczynałeś? (Sorry ale bardzo mnie to jakoś interesuje xD)
  • Odpowiedz
  • 1
@TheRakQueen: Na filmikach akurat nie ma zadnej osobistosci, a jedynie ja jak chodze po ogrodzie, pokazuje konkretne miejsca i opowiadam historie z nimi zwiazane. Np. Slynne drzewo wisielca, na ktorym powiesil sie ogrodnik, a odnlazla go mloda para po tygodniu od zaginiecia.

@M1KNG: Generalnie organizuje prace dla druzyn montazowych od momentu zlozenie zamowienia do momentu wyjscia materialow z naszego punktu do klienta. Jestem lacznikiem miedzy dyrektorem a polskimi
  • Odpowiedz
  • 0
@CCTVm8 czyli ktoś np zamawia wstawienie okień czy coś tam, Ty zamawiasz okna od tam danej firmy i później rozkazujesz swoim ludziom żeby jechali i to wstawili za odpowiednią sumę. Tak czy nie do końca?
  • Odpowiedz
  • 1
@M1KNG: tym dokladnie zajmuje sie Instalation Manager. Ja od momentu zamowienia np. Szkla i profili na dane elementy, pilnuje terminow, potwierdzam daty dostawy, wrzucam wszystko w system, ustawiam kolejnosc wyjscia materialu z naszego punktu. Potem potwierdzam co wyszlo, podpisuje sie za tym wiec jesli cos zginie lub bedzie zniszczone - ja odpowiadam. I rowniez koordynuje prace ludzi, bo w razie problemow jestem osoba 1 kontaktu. Jesli czegos zapomna, wysylam im
  • Odpowiedz
  • 0
@OrzelFolwark: Witam ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@M1KNG: Ktora praca wyjezdza pierwsza, dokladnie. Korzystam z podstaw excel/word i papierologia, teraz bede zamawiac program z apka ktory przyspieszy mi calosc pracy kilkadziesiat razy na zasadzie skanowania.
  • Odpowiedz