A co w sumie gdyby tak zrobic AMA z tego, ze bylem na przyjeciu u krolowej Elzbiety II w Buckingham Palace ( ͡º͜ʖ͡º) Nie myslalem o tym nawet, ale wlasnie dostalem PW z pomyslem zeby sie podzielic doswiadczeniem i opowiedziec cos wiecej o #anglia . Chyba nie mam tak duzego parcia na szklo jednak, ale z drugiej strony nic mnie to nie kosztuje ( ͡°͜ʖ͡°)ノ
@CCTVm8 wgl czytałem że zarabiasz 3 na miesiąc jakoś (36 na rok) jeśli można wiedzieć mieszkasz w anglii i pracujesz jako kto? (Jeśli nie chcesz to nie mów po prostu pytam bo chce się też przeprowadzić niedługo :) )
@Zajebisty_sss: Ama juz trwa na glownej @M1KNG: 36 na rok w brew pozorom to jie taka wielka kasa. Wychodzi mniej niz 3 bo rok ma 52 platne tygodnie. Jestem Store Manageremw firmie ktora zajmuje sie projektami szklanymi - dachy, drzwi etc. W tym kierunku tez rozpoczalem studia, zarzadzanie biznesem stacjonarne i miedzynarodoweZ
@M1KNG: Jesli chodzi o studia to nie wypowiem sie bo dopiero rozpoczalem przygode z uniwersytetem. A co do mojego zawodu, mialem troche doswiadczenia w podobnej branzy i glowe na karku. I sporo determinacji po tym jak moja "wymarzona" praca sie sypla, bo firma poszla na dno przez polskich pracownikow.
@CCTVm8 możesz mi wytłumaczyć po krótce co tam robisz w tej obecnej pracy i ile miałeś doświadczenia i od czego zaczynałeś? (Sorry ale bardzo mnie to jakoś interesuje xD)
@TheRakQueen: Na filmikach akurat nie ma zadnej osobistosci, a jedynie ja jak chodze po ogrodzie, pokazuje konkretne miejsca i opowiadam historie z nimi zwiazane. Np. Slynne drzewo wisielca, na ktorym powiesil sie ogrodnik, a odnlazla go mloda para po tygodniu od zaginiecia.
@M1KNG: Generalnie organizuje prace dla druzyn montazowych od momentu zlozenie zamowienia do momentu wyjscia materialow z naszego punktu do klienta. Jestem lacznikiem miedzy dyrektorem a polskimi
@CCTVm8 czyli ktoś np zamawia wstawienie okień czy coś tam, Ty zamawiasz okna od tam danej firmy i później rozkazujesz swoim ludziom żeby jechali i to wstawili za odpowiednią sumę. Tak czy nie do końca?
@M1KNG: tym dokladnie zajmuje sie Instalation Manager. Ja od momentu zamowienia np. Szkla i profili na dane elementy, pilnuje terminow, potwierdzam daty dostawy, wrzucam wszystko w system, ustawiam kolejnosc wyjscia materialu z naszego punktu. Potem potwierdzam co wyszlo, podpisuje sie za tym wiec jesli cos zginie lub bedzie zniszczone - ja odpowiadam. I rowniez koordynuje prace ludzi, bo w razie problemow jestem osoba 1 kontaktu. Jesli czegos zapomna, wysylam im
@OrzelFolwark: Witam ( ͡°͜ʖ͡°)ノ @M1KNG: Ktora praca wyjezdza pierwsza, dokladnie. Korzystam z podstaw excel/word i papierologia, teraz bede zamawiac program z apka ktory przyspieszy mi calosc pracy kilkadziesiat razy na zasadzie skanowania.
Nie wiem jak wy możecie zagadywać do lasek na żywo, dosłownie każda do której chciałem zagadać po chwili witała się ze swoim chłopakiem, albo do niego pisała, dziś miałem takie 2 przypadki xD #tinder #zwiazki #randki
#ama #uk #wielkabrytania #londyn #kultura #ciekawostki #europa #emigracja
@M1KNG: 36 na rok w brew pozorom to jie taka wielka kasa. Wychodzi mniej niz 3 bo rok ma 52 platne tygodnie. Jestem Store Manageremw firmie ktora zajmuje sie projektami szklanymi - dachy, drzwi etc. W tym kierunku tez rozpoczalem studia, zarzadzanie biznesem stacjonarne i miedzynarodoweZ
Komentarz usunięty przez autora
@M1KNG: Generalnie organizuje prace dla druzyn montazowych od momentu zlozenie zamowienia do momentu wyjscia materialow z naszego punktu do klienta. Jestem lacznikiem miedzy dyrektorem a polskimi
W jakich programach to wpisujesz itd?
@M1KNG: Ktora praca wyjezdza pierwsza, dokladnie. Korzystam z podstaw excel/word i papierologia, teraz bede zamawiac program z apka ktory przyspieszy mi calosc pracy kilkadziesiat razy na zasadzie skanowania.