Aktywne Wpisy
s-o-s +8
Szukam filmów, w których występuje przenoszenie w czasie. Oglądałem dość dużo filmów i trudno wymienić wszystkie, ale chodzi mi o filmy typu Deja vu 2006, czy przeznaczenie 2014. Biorę pod uwagę każda odpowiedź i propozycje. Może się trafi jakaś perła. #film #filmnawieczor #filmy #kino #szukamfilmu
qeni +67
Jakiś czas temu przeprowadzka gdzie szybkość internetu LTE to 1-12 Mb/s download i 1-5 Mb/s upload.
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
O stabilności chyba nie muszę mówić ( ͡° ͜ʖ ͡°)
W miejscowości żeby zapłacić blikiem w sklepie, to trzeba wychodzić na zewnątrz i wrócić do kasy.
Może i swoje kosztuje, ale działa zajebiście.
#starlink #spacex #elonmusk #internet
@TymekB:
@fiszifiszi
@washington a jakis produkt z tych spalaczy możecie polecić? Czegos się wystrzegać?
1. legalne spalacze nie dadzą Ci efektu, który byłbyś w stanie zauważyć
2. w pierwszej kolejności myśl o ograniczeniu kalorii. Możesz to zrobić poprzez ograniczenie cukrów, ale z drugiej strony jak je ograniczysz, to nie znaczy, że wszystko inne możesz jeść ile chcesz
http://physiqonomics.com/fat-loss/
Większość jest opartych na kofeinie, więc w późniejszym etapie redukcji będzie Cie mulić, to fajnie dają kopa przed treningiem itd
Na razie zajmij się treningiem i jedzeniem, żaden suplement świata nie da Ci takich efektów jak to :)
Chociaż pisanie, że nie utrzymasz diety ze względów finansowych jest dla mnie trochę dziwnym tłumaczeniem...
Nabial, mieso, podroby, jaja, kasze, warzywa (mogą byc mrozonki), kiszonki (tanie, malo kaloryczne, mozna napchac sie pod korek). Redu da się robić dobrze nie majac niewiado jakich nakladow finansowych ;)
Etap pierwszy moim zdaniem:
* systematyczny trening (dyscyplina!! )
* redukcja (spalanie tłuszczu) będzie następować jeżeli będziesz jeść poniżej Twojego zapotrzebowania kalorycznego i ćwiczyć
przykładowo: Twoje wyliczone zapotrzebowanie kaloryczne to PRZYKŁADOWO 2000 kcal - starasz się zjadać 200 kcal mniej (1800) i trenujesz -> chudniesz (analogicznie jesz więcej i ćwiczysz - przybierasz na