Aktywne Wpisy
Wattson +270
Coraz niebezpieczniej robi się na ulicach miast, ludzie narodowości polskiej chodzą po ulicy i dźgają przypadkowych przechodniów. W przyszłych wyborach mam zamiar zagłosować na partię, która wyrzuci tych wszystkich Polaków z Polski.
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
#neuropa #bekazprawakow #bekazkonfederacji #bekazkuca
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Witajcie Mireczki, takie smutne naszły mnie przemyślenia. Czy zawsze laska z dzieckiem jest mało atrakcyjna i dlaczego dzieciaci faceci tego problemu nie mają? Rozpadł mi się długi związek, dziecko posiadam, opieka naprzemienna, wszystko dogadane. Życie też w miarę ogarnięte stała praca dobrze płatna i generalnie niezależność jakakolwiek. Wygląd jakieś 7/10, brak nadwagi. Jednak widzę, że mój bagaż to straszak na kilometr mimo, że nie szukam ojca zastępczego, tylko kogoś z kim można porozmawiać, wypić lampkę wina wieczorem i się przytulić. Ojca zastępczego nie szukam. Czemu #niebieskiepaski to takie tchórze? #feels #logikaniebieskichpaskow ♯depresja
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
To nie tak, że tylko Ty masz prawo mieć wymagania.
a) to kwestia dojrzałości faceta
b) tego, czego niebieski oczekuje. Wchodząc w relacje może chciałby założyć własną, "świeżą" rodzinę.
c) będąc w zwiazku z matką dziecka, prędzej czy później nawiązałaby się relacja i z potomkiem. Osobiście bałbym się braku akceptacji z jego strony.
Ja nie weszłabym w związek z dzieciatym facetem, bo się nie zamierzam użerać z cudzymi dziećmi (za dziećmi jako takimi i tak nie przepadam) i byłymi partnerami.
Wiążąc się z kimś z dzieckiem trzeba brać pod uwagę, że bierzesz też cały bagaż i po jakimś czasie będzie konieczne nawiązanie dość bliskich relacji z małolatem. Ja nie mam na to ochoty i tyle.
Nie twierdzę, że taki ktoś jest
@AnonimoweMirkoWyznania: Ta, a ja jestem papieżem. Jakbyś nie miała oczekiwań to byś miała już kogoś. Nie kręć lodów bejbe, bo zaoferujesz się tu czy tam, że jesteś wolna i chętna, a jako tako wyglądasz, to się zaraz który wprowadzi. Jeśli będzie miał gdzie oczywiście.
W którego skład też wchodzisz Ty. Idealna jesteś? Mniej frustracji, więcej kombinowania czym tu przyciągnąć faceta na swoim poziomie,
@AnonimoweMirkoWyznania: Nie tchórze, tylko wychowywanie cudzego bachora uwłacza godności faceta. A jak ktoś w ogóle nie chce mieć dzieci to już zupełnie. Poza tym fakt że została sama z dzieckiem oznacza że podejmuje słabe decyzje życiowe w bardzo ważnych kwestiach.
@nowywinternetach: Świetnie ujęte. Dziecko u kobiety to utrata wartości, niech więc szuka faceta który też utracił na wartości (niski, bez pracy, prawik, itd).
@RuskaKarafka: prawik to utrata wartości ?
@nowywinternetach Na moje oko to