Wpis z mikrobloga

Jak to jest, ze wchodząc do publicznej toalety dla mężczyzn zwykle muszę walczyć z obrzydzeniem, a w damskich porządeczek i pachnie jak świeżo po sprzątaniu? Co to za #logikaniebieskichpaskow żeby osrać muszlę, czasem podłogę, nalać na wszystko wkoło i oddalić się wesół?Panowie, czy jesteśmy takimi bydlętami?
#zalesie #bekazpodludzi #patologiazewsi #patologiazmiasta
  • 43
@wasiuu: pracowałem jako sprzątacz przez pół roku i potwierdzam, nasze kible są zawsze w tragicznym stanie, za to przynajmniej nie są okrwawione jak u kobiet podczas okresu
@Kynareth: Tak samo o tej trawie pomyślałem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Oszczana deska to jest najmniejszy problem. W zasadzie to norma. Narżnięte koło kibla, to już przykry widok. A zdarza się ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Jak to jest, ze wchodząc do publicznej toalety dla mężczyzn zwykle muszę walczyć z obrzydzeniem, a w damskich porządeczek i pachnie jak świeżo po sprzątaniu?

@wasiuu:
Chyba żartujesz xD. W męskiej różnie bywa, ale zazwyczaj w damskiej jest jeszcze gorzej. Czasem się zastanawiam jak te kobiety to robią, że w damskiej na podłodze jest wylany litr moczu, nie wspominając o walających się wszędzie podpaskach, którymi jakimś cudem nie są w stanie
Jak to jest, ze wchodząc do publicznej toalety dla mężczyzn zwykle muszę walczyć z obrzydzeniem, a w damskich porządeczek i pachnie jak świeżo po sprzątaniu?

@wasiuu: ja niestety muszę z przykrością stwierdzić, że jest zazwyczaj wręcz odwrotnie.
@wasiuu: Mieszkam w akademiku. Większość jest tu mężczyzn (kobiet jest może z 10 na jakieś 400 osób). Nie widziałam jeszcze tak obsranych kibli nigdy. Obszczane wokół na desce a nawet na klapie, za muszlą, obsmarowane gównem drzwi i kafelki, zarzygane wszystko, obsrane w miejscu gdzie zwykle wisi ta kostka odświeżająca, włosy łonowe na deskach, gówno wepchane pod prysznice do kratki bo komuś się nie chciało wysrać przed prysznicem, ktoś raz wrzucił
@Timoo: o jasny #!$%@? ( ͡º ͜ʖ͡º) grubiej niż bym się spodziewał. Czyli to prawda, ze w Polsce jak w chlewie obsranym gównem ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Współczuję Ci, #!$%@?łbym w podskokach z takiego syfu.