Mirki, tak jak kibicuje Zielińskiemu to chyba żadnemu piłkarzowi tak nie kibicowałem. Chłopak ma potencjał, ale mam wrażenie, że czasami mało pewności siebie i za dużo presji w jego grze widać :( #mecz
@opalony: a jakbyś się zachowywał, gdyby jakiś sfrustrowany komentator ciągle krzyczał do ciebie 'szybciej, szybciej graj tą piłą'? też byłbym zestresowany
@FLOLPROBA zgadzam się. Mam nadzieję, że w przyszłości (niedalekiej) ogarnie głowę. To wtedy moze zostać jednym z najlepszych na swojej pozycji. Na razie jest jednym z wielu, którzy mają potencjał ale głową blokuje.
@opalony dla mnie to on powinien wchodzić w 2 połowie na zmęczonych przeciwników to nie jest pierwszy czy drugi mecz gdzie on po prostu spala się po pierwszym złym zagraniu czy mocniejszym wejściu rywala. Oby to nie był nowy Warzycha bo szkoda tracić w reprezentacji takiego piłkarza.
#mecz
Mam nadzieję, że w przyszłości (niedalekiej) ogarnie głowę. To wtedy moze zostać jednym z najlepszych na swojej pozycji. Na razie jest jednym z wielu, którzy mają potencjał ale głową blokuje.