Taka ciekawostka z wczoraj dla #januszebiznesu i wszelkich januszy z #allegro oraz handlarzy #csgo jak sie powinno traktowac klienta ;) Mialem zawyzone ceny zeby ludzie nie kupowali i zebym mogl sobie zrobic dzien wolnego. Przedmiot ktory kosztuje normalnie 3,59 klient kupil za 93,59zl nie widzac w tym nic dziwnego xD
Ale ze nie jestem chujem i nie zalezy mi na lewym zarobieniu 90zl to napisalem do niego tlumaczac sytuacje.
@Pani_Wladczyni: Staram sie od jakiegos czasu. Mam nadzieje ciagle ze nasze pokolenie zmieni te januszowe podejscie do zycia pokolenia naszych rodzicow. Zarabiajmy, ale tak zeby zachowac godnosc czlowieka. @tomekkp: Chyba sobie taki narysuje w paincie i wrzuce na allegro jako certyfikat jakosci ( ͡°͜ʖ͡°) @Deacs: Kupujacych tez, zobacz jak slepo zaufal, bylo kiedys dobrze wiec wrocil i kupowal w ciemno
@Perlo: Ty, ale podjazd do mnie będziesz miał jak rozdasz te 25k tam za złotówkę. Ale wiadomo - fundację posiadam, więc też zgodnie z polityką takiej działalności muszę się stosować do reguł. ( ͡°͜ʖ͡°) Z Twoją działalnością Ci nie wolno, a swoją drogą to pytanie czemu masz taki śmieszny podmiot prawny, a nie komandytową żeby to rozsądnie rozliczać i kto Ci doradzał mi powiedz
@AZATEJDZ: Sam sobie doradzalem xD Mam zwykla dzialalnosc jednoosobowa na ryczalcie :P Jak znasz lepsze sztuczki na handel gdzie za zakup towarow nie dostane faktury to smialo :P Bo obecnie 3% od obrotu place podatku i nie jest tragicznie.
@Perlo: Przede wszystkim drogi kolego to sęk w tym, żeby oni płacili Tobie, a nie Ty im - a dlaczego? bo pazerność to funkcjonalna cecha, a szczególnie jak masz zakres działalności "innowacyjnej", bo na straganie nie handlujesz. Potem Ci napiszę na pw, ale jak poprzeglądasz stronę wupów, albo innych lokalnych inkubaturów s----------a to coś możesz zawsze ugrać kosztem.. posiadania działalności samej w sobie, a czasy takie, że wystarczy niewiele starań,
O, c--j, dobra, ryczałt w sumie nie jest taką lipą jak myślałem, ale za duzo ograniczeń po drodze dla takich śmieszków, bo muszę się p-------ć w komplementariuszowanie - tak też miałem problemy z ubraniem tego w słowo na jednym wdechu. Ma minusy, ale dużo zależy jakie osiągasz dochody, a w to nie wnikam, bo dochody należy mieć małe ( ͡°͜ʖ͡°)
@AZATEJDZ: Dochody jak dochody, ale przychody to jest problem, ryczalt bez vatu to tylko 200k rocznie co jest smieszna suma xD Ale no powiedzmy, radze sobie z tym ;) Szczegoly na pw jak cos ;)
@Perlo: No ja wiem, że sobie musisz jakos radzić, bo to wlasnie glowna wada systemu. Chetnie bym Ci napisal, ale wlasnie dekoduje hebrajski (starodawny) kod blizzarda w overwatchu, bo maja encrypt ceasar cipher calego zakresu zapisow na dysku, hehe, cwele 0:1 azatej
Also, co do uczzynkow - pomysl co typy mysla jak rozdajesz prawo i lewo konta showup z coinsami na 5 koła, HEHE - wtedy dopiero im rośnie wiara
@TJ_Laser: eee i potem znowu pozycjonowac sie miesiac i placic 30zl za wystawienie aukcji? No niezbyt mi sie to widzi. Mozna na allegro wziac urlop minimum 3 dni zgloszony 7 dni wczesniej xD To jest parodia, daliby normalny system do chowania aukcji kiedy chcemy to by ludzie korzystali, nie daja wiec wszyscy kombinuja.
No k%@# gdzie xD Mi wychodzi bez kozery 65% w ponad 3 lata. Od kwietnia 910zł, a jak kupiłem płaciłem 553zł. Oby w tym była wliczona ciepła woda lub sprzątanie klatki... ale niet.
Mialem zawyzone ceny zeby ludzie nie kupowali i zebym mogl sobie zrobic dzien wolnego. Przedmiot ktory kosztuje normalnie 3,59 klient kupil za 93,59zl nie widzac w tym nic dziwnego xD
Ale ze nie jestem chujem i nie zalezy mi na lewym zarobieniu 90zl to napisalem do niego tlumaczac sytuacje.
źródło: comment_C8aei0YZ8WR8BmQEPYQw37EHG0LkszNi.jpg
Pobierz@tomekkp: Chyba sobie taki narysuje w paincie i wrzuce na allegro jako certyfikat jakosci ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Deacs: Kupujacych tez, zobacz jak slepo zaufal, bylo kiedys dobrze wiec wrocil i kupowal w ciemno
Also, co do uczzynkow - pomysl co typy mysla jak rozdajesz prawo i lewo konta showup z coinsami na 5 koła, HEHE - wtedy dopiero im rośnie wiara
@AZATEJDZ: xDDDDDDDDDDDDD
Komentarz usunięty przez autora