Aktywne Wpisy
synadama +595

źródło: temp_file2515205630955093305
Pobierz
ehhniestety +338
Raz na rok, podczas wielkanocy, następuje wylew katolstwa na mirko z setkami plusów
typ pisze, że bez chrześcijaństwa będziemy wierzyć w horoskopy bo NIE DA SIĘ powtarzam NIE DA SIĘ niczym zastąpić pustki pozostawionej po bozi chlip chlip
800 plusów w 5 godzin
#bekazkatoli
typ pisze, że bez chrześcijaństwa będziemy wierzyć w horoskopy bo NIE DA SIĘ powtarzam NIE DA SIĘ niczym zastąpić pustki pozostawionej po bozi chlip chlip
800 plusów w 5 godzin
#bekazkatoli

źródło: image
Pobierz
No k%@# gdzie xD Mi wychodzi bez kozery 65% w ponad 3 lata. Od kwietnia 910zł, a jak kupiłem płaciłem 553zł.
Oby w tym była wliczona ciepła woda lub sprzątanie klatki... ale niet.
#polska #inflacja #zalesie #nieruchomosci
PobierzMłode małżeństwo ze zdjęcia przerobiłoby ten lokal na 8 kawalerek inwestycyjnych ( ͡º ͜ʖ͡º)
źródło: temp_file3788378822264244305
PobierzMyślisz że dach sie co roku robi, lub jak Ci jedna dachowka peknie to trzeba robierac caly ?
Przez 10lat, wymienilem z 10dachowek betonowych i fajrant... 4h roboty, 300zl z przegladem dachu.
Mieszkanie wielkości OPa
Pobierz@BrotatyChleb: Ale odlicz jeszcze opłaty, których OP nie ma, wtedy wychodzi Tobie mniej, niż jemu. Mam na myśli garaż, CO i CW. Wygląda na to, że on ma ogrzewanie i podgrzanie wody jakimś piecem i płaci za to osobno, za prąd, albo za gaz.
@powodzenia
Na biednego nie trafiło
Opłat jest w c--j i np za wode liczą mi 8m^3 miesiecznie XD No i okien jest strasznie duzo, wiec straty ciepła ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Pewnie spadnie, jak beda pierwsze prawdziwe dane a nie prognozy