Aktywne Wpisy
urwis69 +55
Syn mi się urodzil!
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Pijta ze mna kompot mircy! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Siema, kiedyś wyczytałem w regulaminie że użytkowanie więcej niż jednego konta grozi banem, w związku z tym mam pytanie, mam konto już trochę lat, teraz moja dziewczyna zakłada swoje na swoim laptopie, wiadomo że #moderacja zobaczy tylko adres zewnętrzny i dwa konta, czy dostanę bana?
Przegląd robiony w normalnej stacji a nie u staszka za flaszkę. Dla świętego spokoju jeśli się dużo jeździ można i podjechać pomiędzy przeglądami (koszt ~50zł).
może się zdarzyć że ktoś źle przykręci śruby i one podczas jazdy się wykręcą i koło poleci.
Dość częsta przypadłość kiedy ktoś samodzielnie montuje koło i nie ma pojęcia.
Cywilizowane zakłady mają klucze dynamometryczne i dokręcają tak jak potrzeba.
Inne elementy zawieszenia są trwałe a ew. usterki wyjdą na okresowym przeglądzie
@syn_admina: kłamstwo z premedytacją czy z niewiedzy?
czasem kluczem dynamometrycznym, skalibrowanym, ładnie dociągniesz na 130Nm i się odkręci następnego dnia. I co? Zdziwko?
@na_rowerze_samochodem_360: tyle vectra sobie zyczy na kole ?
Komentarz usunięty przez autora
Nawet samemu koło do góry i szukasz luzu lewo prawo, góra dół. Potem łychą dolny sworzeń czy nie ma luzu.
P---------e o szarpakach i kluczu dynamometrycznym do skręcania zawieszenia i kół. @na_rowerze_samochodem_360: dobrze mówi ze koła potrafią okręcić się same bez przyczyny. Nie raz jak miałem sam.