Aktywne Wpisy
Odnośnie wypadku na A1, pamiętam jaki parę lat temu był kwik na wykopie jak Volvo ogłosiło, że żadne ich nowe auto nie pojedzie więcej niż 180 km/h. Cała masa ludzi to wyśmiewała, krzyczała o jeżdżeniu szybko ale bezpiecznie itd. Przypominam, że maksymalna prędkość w Polsce to 140 km/h. Może gdyby BMW też stosowało takie ograniczenia (albo najlepiej wszyscy producenci) to by rodzina z kii nie spłonęła żywcem, tylko może by skończyli mocno
darkinvaider +2357
Witajcie - być może niektórzy pamiętają - #rozdajo które zorganizowałem (https://wykop.pl/wpis/69009349/witam-mam-tu-oto-takie-rozdajo-pierscionek-z-diame) i zapraszałem do głosowania na lokalizację paczkomatu . Stało się paczkomat dziś postawiony :)))))) więc z tej okazji w ramach wdzięczności - taki pierścionek będzie do oddania oczywiście przez #mirkolos . Pierścionek złoto 585 Centrlany Topaz oraz dwa diamenty:) rozmiar na życzenie. Zielonki niestety odpadają.. wystarczy zaplusowac . #sebsjewellery #rozdajo #bizuteria #zloto #rzemioslo #zafriko #jubilerstwo #rozowepaski #niebieskiepaski. Losowanie -
#tfwnogf #stulejacontent #przegryw #sex
mało który facet się na to zdecyduje ze względu na niechcianą ciążę albo istniejące ryzyko zarażenia się jakimś syfem bo jak wiadomo niewiele kobiet się regularnie bada.
Kobiety mają do zaoferowania nie tylko seks, więc skąd to oburzenie? Chyba nie myślą, że seks-roboty w jakikolwiek sposób podkopią bardzo silną obecnie pozycję kobiet na rynku matrymonialnym?
Już to widzę, sprzymierzone wojska Antify i feministek atakują słowiańską tarczę wielkiej Lechii z Republiką Stulejarską, czołgi jeździły teeż :D