Aktywne Wpisy

annlupin +34
siedze se jusz herbatke wypije potem może w gre pogram ale nie wiem a co uwas
źródło: annlupin0001234
Pobierz
Janek_dzbanek +862
#skoki #sport #mediolan2026 #polska
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!
Historyczna lista obecności! SREBRNY MEDAL DLA KACPRA TOMASIAKA NA IGRZYSKACH OLIMPIJSKICH MEDIOLAN 2026 NA SKOCZNI NORMALNEJ!

źródło: comment_JLaZY28ApXpaoLVG5WBpveh7DrGNUi04.jpg
Pobierz@zirytowana_plaszczka: O to to. Z---------c tak, zeby sie prawie z-----c i jeszcze dojechac innych wspolpracownikow. Zaobserwowalem to juz za nastolatka, kiedy dorabialem sobie na jakichs budowach.
Tam to byla gangrena. Mentalnosc chlopa panszczyznianego polaczona z wlazeniem w dupie 'szefowi' i
@zirytowana_plaszczka: Dokładnie. Nawet rodzice zamiast dobrze życzyć swoim dzieciom, to potrafią narzekać, że one nic nie wiedzą o życiu, bo mają lekką pracę. xD
@Shanny: No jasne, bo jak nie zapracowujesz się na śmierć to nic nie wiesz o życiu ;) Cieszę się że moi rodzice są pod tym względem normalni.
Takich co za pochwalę będą
Albo znajdzie sie prywaciasz co na cudzej kszywdzie i cienszkiejj pracy siem dorabia!
@Shanny:
Ja codziennie dziekuje bogu, że wychowali mnie normalni ludzie, bo gdyby nie oni i ich geny to może byłbym takim z------------m na budowie.