Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
Czy to naprawdę jest takie smutne i płytkie? Mężczyźni są mili i wielbią kobiety, które dają im fizyczna bliskość, chcą sie z nimi całować i uprawiać seks. Ten sam mężczyzna gdy spotka fajną kobietę na początku będzie miły i słodki ale jak po czasie zauważy, że ona pomimo tego, że jest miła i przyjazna, ale nie pali jej się do całowania itp to nagle to jego bycie miłm zanika, pojawiają się małe złośliwości, nawet lekki chamstwo ukryte pod płaszczykiem "żartowałem" krtóko mówiąc taki facet traci cierpliwość. I ten sam facet gdy spotka kobietę, która od razu chce z nim obcować, jest flirciarą i nosi seksi butki i w ogóle chce być dla niego spełnieniem fantazji to wtedy on nigdy nie będzie złośliwy, będzie po prostu niemal aniołem dla niej.
Ja zawsze jestem tą co do której traci się cierpliwość i znam mężczyn od chamskiej strony a wiem, że jedyną rzeczą, którą robię inaczej, to po prostu nie daję im tej adoracji i szybkiego seksu, bo chce dobrze poznać, no i was poznaję.
Wasza miłość do kobiety to po prostu wdzięczność za seks i adorację. Tak to juz jest. A jak teog nie ma to pojawia się ciemna strona waszej osobowości, której kokietka flirciara raczej nie pozna.
nie sprawdza się moja opinia, że w zawiązku najważniejsza jest dusza i charakter, bo ja głównie na tym się skupiam na początku - z mężczyznami tak się nie da. Trzeba po prostu z nimi iść do łózka. Tak to sie robi. Wtedy to nawet Ci się oświadczą po jakimś czasie. Proste jak drut. #zwiazki #feels

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
  • 17
Ten sam mężczyzna gdy spotka fajną kobietę na początku będzie miły i słodki ale jak po czasie zauważy, że ona pomimo tego, że jest miła i przyjazna, ale nie pali jej się do całowania itp to nagle to jego bycie miłm zanika

@AnonimoweMirkoWyznania: No bo skoro widzi że jesteś kompletnie nim niezainteresowana to traci po prostu chęci do tej relacji i tyle.
@AnonimoweMirkoWyznania
Jak facet jest taki jak piszesz mimo tego, że ma całą Twoją uwagę a Ty po prostu nie chcesz się spieszyć to znaczy, że najprawdopodobniej mu nie zależy (albo nie chce czekać w nieskończoność). Jeśli facet zaczyna kręcić jak mówisz czy odwala dziwne rzeczy to najlepiej już dać sobie z nim spokój: albo wyciszać kontakt albo po prostu przestać się odzywać.
@AnonimoweMirkoWyznania: Moment, moment. Dziewczyny same pokazują i chcą tego, żeby facet zainteresowany czymś więcej pocałował ją po n+1 randce (n∈<0:2>). Więc czego oczekujesz? Że facet się będzie angażował w stosunku do koleżanki, która nie chce nic więcej albo tego nie pokazuje? Po co? Żeby za ileś tygodni się okazało, że ona sobie randkuje z kimś jeszcze, albo ktoś jest w takiej samej pozycji jak on? Dziewczyna mówi, że jesteś ważny, fajnie
@AnonimoweMirkoWyznania: to musi być bait, każde jedno zdanie zostało odparte nie raz nie dwa. Ale rozpiszę.

pojawiają się małe złośliwości, nawet lekki chamstwo ukryte pod płaszczykiem "żartowałem" krtóko mówiąc taki facet traci cierpliwość.

Nie pojawiają się. Skoro kobieta nie jest zainteresowana, to nie okazuję jej przecież atencji bardziej niż innym paskom. Robią tak tylko desperaci, albo faceci którzy zostali wykorzystani przez daną kobietę, służący za bankomat czy coś, chcący się zemścić
Trzeba po prostu z nimi iść do łózka. Tak to sie robi. Wtedy to nawet Ci się oświadczą po jakimś czasie.

@AnonimoweMirkoWyznania: no popatrz, a moja nie poszła ze mną do łóżka a i tak się jej oświadczyłem. Nawet ślub z nią wziąłem. Nie wiem w jaki sposób seks miałby sprawić, że bardziej będę chciał z nią być. Nie przekonasz faceta seksem do tego żeby Cię bardziej kochał lub szanował.