Aktywne Wpisy
Zupa-jeza +272
Marzy mi się Polska w której takie komentarze są wyśmiewane, a nie lajkowane. Całe nasze życie w stadzie polega na stawianiu sobie ograniczeń, żebyśmy się nie pozabijali i żeby to jakoś działało. C--j tam, że 2tys zginie, 10tys zostanie rannych i 100tys postronnych osób będzie miało traumy do końca życia. Prawo do mojego z--------u jest najważniejsze. Gdybyśmy wszyscy mieli taki mental to dalej byśmy siedzieli w pubie w oparach dymu i śmierdzieli
nie_odpisuj +1
Dajcie mi jakąś randomową (bardzo) dobrą radę. Obojętnie jaką ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
#kiciochypyta #tinder #zwiazki #samotnosc #wygryw #gruparatowaniapoziomu
No to ja przedstawiam opinię Billa Burra, "młodocianego gimnazjalisty" w wieku lat 50, posiadającego żonę i dziecko, będącego multimilionerem m.in. dzięki temu, że ludzie płacą za to, aby posłuchać, jak on kpi z religii.
Jemu powiedz, że to są teksty na poziomie #gimboateizm tyle że on jest jakieś 3x starszy niż gimbus.
I ja tego nie wyszukałem specjalnie, on to mówił w swoim podcaście tydzień temu, zapadło mi w pamięci, a wpisik kolegi zmotywował mnie do działania, tylko czasu nie miałem za wiele wcześniej.
#religia #katolicyzm #ateizm #dealwithit #gownoburza
Pamiętaj, akcja wywołuje reakcję. Their. Kids. Have. To. FUCK!
A tak poważnie, to nie rozumiem po co obrażać i atakować czyjeś przekonania, zwłaszcza jeśli nie ma możliwości stwierdzić czy są prawdziwe czy nie. Rozumiem, że ludzie religijni często się w---------ą tam gdzie nie trzeba, ale ateiści robią dokładnie to samo. Jedni i drudzy nawet uważają się
Z tego zrozumiałem, że uważa religię za instytucję, a religia i instytucja religijna to dla mnie 2 różne sprawy ( ͡° ͜ʖ ͡°)
A sama wiara, bo jak wcześniej napisałeś grupa ludzi, która WIERZY w to