Aktywne Wpisy

ocobiega 0
Jak wyszukać foto człowieka (kobiety w tym przypadku) Internecie jeżeli Google ma ograniczenia co do wyszukiwania ludzi? Poznałem jedną fajną na apce randkowej, ale kurde wyczuwam fake bo jest sztosem, do tego ma 18 lat, mieszka sama(rly?) i do tego chce zaliczki 250pln. Wiem że zaliczka to red flag, ale od 4h ciągiem z nią rozmawiam i gdyby była fake to by chyba tyle nie siedziała na telefonie aby mnie oszukać na

Pytanie!
Czy piwa z polskiego kraftu powinny być dostępne w puszkach? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Czy piwa z polskiego kraftu powinny być dostępne w puszkach?
Witam Pana, jak na ten moment, to właściwie to nie widziałem żadnych piw w puszkach. Jednie Raz Jankes i to tyle (piwa kraftowe). Też nigdy nie widziałem kraftu w lodówce (markety), fakt, p--o kraftowe by dużo straciło na smaku (zimne), ale czasami w lato, można by wypić coś na chłodno. Jestem za piwem kraftowym w puszkach, piwem kraftowym w lodówce, nie mówię o ogromie piw, ale niech chociaż 2-3
@DonislawDev W ogóle krafty są traktowane po macoszemu. Wszystko w lodówkach, a sklep sobie p--------e gablotkę z kraftami i np. takie APA czy jakieś sour, pszeniczniaki itp. stoją w
Jak były takie upały (Lato, ten rok), to kupiłem ostatniego Miłosław Seasion IPA (Żabka), stał ostatni na półce, a wtedy były upały po 25-35C. No i skosztowałem tego piwa i skończyło w zlewie, miał taki dziwny posmak, nie nadawał się do picia, był kwaśny... A termin warki jeszcze nie minął, być może było to ciepło. Jak stał tak z 2-3 tygodnie na takiej temperaturze, czy tam ileś. Ponoć kraftowcy
Tak gdzieś czytałem, albo oglądałem (Chyba Pan Kopyr), albo jakieś inny blog. Z tego co pamiętam, to był to 1%, być może teraz to 1.5%. Mało jest takich osób. Polski Kraft się rozwija, pojawiają się nowe piwa, browary, kraft staje się coraz bardziej dostępny (są w marketach, a kiedy nie było), choć fakt, wciąż nie jest zbyt dobrze, p--o kraftowe jest traktowane jako p--o drugiej kategorii (brak puszkowanego, brak
Kiedyś raz sobie p--o zamówiłem (ale to wtedy było jeszcze legalne), następnie po jakimś czasie, znowu chciałem i nie można było, bo jakaś durna ustawa.
Niby ma ograniczyć alkoholizm, ale jaki alkoholik, pije p--o kraftowe i czeka na nie parę dni? Jak ktoś ma problem z alkoholem to pójdzie do sklepu i kupi sobie od razu, nie wytrzyma. Ta ustawa zmniejszyła zyski sklepów, polskich browarów, do tego konsument ma
W Lidlu to wiem, że jest AleBrowar, Auchan, no cóż, to 2.5km w jedną stronę, czyli razem 5, jestem w stanie tyle przejść. Co ciekawego z piw jest w Auchan?
Doctor Brew, piłem kiedyś ich jedno p--o, było OK, ale szału nie było, są strasznie mocno hejtowani (co czytam, to na nich narzekają), ale mają wysokie oceny na ratebeer. Kormoran (no u nich nie jest źle, Podróże Kormorana są całkiem dobre, reszta jest OK), lokalne pilsy (wolę czeskie Pilsy), AleBrowar (tego to nigdzie nie widziałem, teraz jest w Lidlu), Pinta (piłem parę ich piw ostatnio, hopBy, Expresso lager całkiem