Aktywne Wpisy
dowujawafla +224
Vladimis +78
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Mirki i w sumie głównie Mirabelki.
Sprawa rozchodzi się głównie o #tinder i #badoo
Jak powiedzieć dziewczynie o swojej niepełnosprawności? Nie wiem czemu ale jak piszę wprost bez wyjaśnień "jestem niepełnosprawny" to mi jakoś głupio.
Nie mam problemu z utrzymywaniem rozmowy przez internet, chce być fair wobec dziewczyn, więc chcę poinformować je przed spotkaniem.
#rozowepaski - jak najłagodniej chciałybyście otrzymać taka informację? Może jakiś Mirek ma z tym doświadczenie?
#podrywajzwykopem
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: NowyJa
Zaakceptował: Asterling
@nacpanazielonka: ciężko to uchwycić na zdjęciu niestety.
@WronaReload: trochę ciężko tak ogólnie pisać, bo generalnie imho nie jest aż tak
Myślę, że grunt to akceptacja siebie i nie afiszowanie się tym nazbyt. Jedno zdanie i wystarczy. Jak będzie chciała drążyć temat, to podrąży, a jak
twarz 7/10
poczuicie humoru 9/10
osobowosc 11/10
noga 0/2
Moja siostra z ruchu ust rozumie mowę praktycznie w 100%, do komunikacji z osobami nie znajacymi migowego używa czegos takiego -
https://www.amazon.co.uk/Message-Writing-Durable-Electronic-Funtions-Basketball-Board/dp/B01MA0UXP0/ref=sr_1_4?s=computers&ie=UTF8&qid=1504068572&sr=1-4&keywords=LCD+Writing+Tablet + blackberry z qwerty klawiaturą.