Aktywne Wpisy
Wrrronika +5
Jaka 1 losowa ciekawostka przychodzi Wam do glowy?
Angmac +70
Nic mnie bardziej nie bawi niż lizodupy Muska xD
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Typ wywalił większość ludzi z firmy, a potem zdał sobie sprawę, że po coś byli zatrudnieni i zaczął ich błagać o powrót. Ba! Wywalił nawet gościa, który przez poprzedni zarząd był oznaczony jako osoba nie do zwolnienia (Haraldur Thorleifsson), ponieważ Twitter przejął jego startup i w przypadku zwolnienia musieliby wypłacić mu ogromne odszkodowanie - gdy Elon dowiedział się o kosztach zaczął publicznie się
Dajecie napiwki, nie dajecie ?
i przykładowo
Do 20 zł to jaki ma być
Do 30 zł / do 50 / do 100 zł
Ja osobiście uważam że do normalnych rzeczy typu, dzień dobry proroszę danie x - przychodzi danie X, jem płacę i wychodzę to nie ma potrzeby dawania ale może jestem #cebula i #janusze
#gastronomia #pracbaza #z----------------a #facebook
Komentarz usunięty przez autora
Robiłem to z własnej nieprzymuszonej woli.
Trzeciego dnia gdy przyszedłem kelner razem z menu, bez słowa od razu przyniósł mi Heinekena.
Następnego dnia nie miałem problemów z wypożyczeniem z lokalu parasolki.
Wg mnie
C---a kładę na to, że ktoś sie godzi na śmieszne zarobki - w tej materii Ukraińcy mają wiecej godności niż Polacy.
Nie trafia do mnie argument że słabo zarabiają. No bo przecież nie oni jedyni. Czy mam dawać napiwki cieciom w Biedronce za to że ochraniają czy co? xD
Jeśli to robię to tylko nieprzymuszony i zależnie od jakości obsługi.
Wysokość: średnio wyjdzie pewnie koło 10%. Czasem więcej, kiedy jestem bardzo zadowolony z obsługi, czasem mniej, kiedy np. nie mam tyle gotówki. Rzadko zdarza mi się, że w ogóle nie daję - kiedy obsługa jest naprawdę zła.
Najwiecej procentowo zostawiliśmy ze znajomymi po drinkach - 4 osoby, rachunek ok.