Aktywne Wpisy
KrzysiekBee +4
Cześć Mirki,
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Mam jedno pytanie. Jestem z dziewczyną 4 lata, dogadujemy się i jest między nami silna więź. Wczoraj jej znajomy ze studiów zaproponował jej pójście z nim na wesele. Zapytała mnie o swoje zdanie, ale dla mnie jest to coś zbyt dziwnego.
#zwiazki #rozowepaski
Czy pozwolić dziewczynie iść na wesele z kumplem?
- Tak 15.5% (650)
- Nie 84.5% (3532)
hitsmer +217
#got #graotron #wygryw
Wyobraźnię to masz xD
Można zastosować nieco inną taktykę - atakować bardziej boki armii umarłych i skręcać w celu ponowienia manewru
I piechote zaporoską ale faktycznie ja mówie o chłopstwie. Kozacy siczowi i rejestrowi to faktycznie była w sporej części jazda ale była cała chmara chłopstwa i to na nich Chmielnicki się opierał, na prostej liczbie. Polska miała małą armię a Chmielnicki taktyką rosyjską rzucał po prostu masy czerni.
Nie używał ich do najważniejszych bitew jak Berestecko bo #!$%@? własny szyk. Generalnie do
@SDammtsg: a potem jeszcze go reanimuje i dołącza do swojej armii. Pewnie będzie zionął niebieskim ogniem, kozak (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)