Aktywne Wpisy
Vamyss +596
Ale jestem w-------y, prowadzę JDG jako ratownik medyczny. Chciałbym etat no ale niestety pogotowia w Polsce nie chcą ich tak łatwo rozdawać, a przynajmniej w moim regionie.
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy
Ubrania robocze kupuje sam
Cały sprzęt - stetoskop, latarki diagnostyczne, latarki do pracy etc kupuje sam
Kursy

Unifokalizacja +68
#kpo wygląda na to, że będą kontrole i to takie po których będą odbierane środki jeśli ktoś przycwaniakował. Akurat jeśli chodzi o dotacje unijne to rząd może żądać zwrotu. To nie jest tak, że jeśli dotacja została przyznana to klamka zapadła.
W tej chwili nie mam na kogo głosować ale widzę jedną różnicę: przynajmniej obecni podali wiadomość publiczną żeby wszyscy się dowiedzieli i będą odbierać cwaniakom dotacje. Poprzednio grube miliardy
W tej chwili nie mam na kogo głosować ale widzę jedną różnicę: przynajmniej obecni podali wiadomość publiczną żeby wszyscy się dowiedzieli i będą odbierać cwaniakom dotacje. Poprzednio grube miliardy

#wtf #humorobrazkowy #usa #neuropa #4konserwy
źródło: comment_u6YbXQWnmi2eSsbQx48pq46Z2DxyeCKf.jpg
PobierzPrawica natomiast klasycznie niezaskoczona, przecież to biali najgłośniej krzyczą w blacklivesmatter
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_nssxij8lNUq4NRVsW63JzXjOQYUYTqJr.jpg
Pobierzźródło: comment_6ndrRA8vllf1DPKiXFqbgazJd97nFSuk.jpg
Pobierzźródło: comment_YADmENRFIsSzyAfnkqT120UZ8YRCLj46.jpg
PobierzWojna secesyjna to niestety idealny przykład tego że historię piszą zwycięzcy i jak łatwo jest spłycić konflikt, który wybuchł z wielu różnych powodów (w większości gospodarczych, a nie społecznych), wyłącznie do kwestii niewolnictwa...
źródło: comment_PvmL5HkAF2IgLEkscyz3HmDjvkANiNMC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@Tm-rzeka: bzdury
Niewolnictwo nigdy nie było i nie mogło być przyczyną "samą w sobie", jedynie było efektem czegoś większego - a były to różnice gospodarcze i przemysłowe Północy i Południa. Południe było oparte na niewolnictwie i dlatego chciało je zachować, Północ oparta na przemyśle i dlatego chciała je znieść. Aspekt "ideologiczny" miał dość małe znaczenie, wystarczy spojrzeć na Lincolna i jego pokaźną armię