Aktywne Wpisy

SubsaharyjskaAlpaka +1373
Jak to jest, że kraj taki jak Czechy z 2,5x mniejszym PKB, po prostu idzie sobie do Korei, zamawia elektrownię atomową, robią projekt i zaraz będą budować, koszt to 60 mld złotych. Tymczasem u nas wymyśla się liczby z d--y, typu 200 miliardów i czas budowy w dziesięcioleciach?
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa
#czechy #polska #elektrowniaatomowa #atom #energetyka #energetykajadrowa

manichejskakloda +549
#rozdajo #pomagajzwykopem #zdrowie
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
Jestem w desperacji więc może taka forma zainteresowania moją zbiórką na zabieg ratujący moje nogi a w rezultacie życie, da jakiś efekt.
Jeśli zaplusujesz ten wpis lub napiszesz komentarz z nickiem, pod którym wpłaciłeś na
https://zrzutka.pl/gceutp
źródło: temp_file7189215012250155172
Pobierz

#polskiedomy
źródło: comment_SgqA0i1ea9PZ15pkdviBCBS9H16px4nY.jpg
Pobierz@churagan: nie wiedziałem że mam współlokatorów
źródło: comment_4EltrciUCg75jlxKN7EOzJLLD0GMC9Hn.jpg
PobierzW porównaniu cenowym do "zwykłego" wychodzą jak panele - drewno ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Milady88: Mój różowy ostatnio zmontował coś takiego i jest zachwycona jak dobrze sobie radzi. Raz, że śmiga bez kabla, dwa że oprócz odkurzania umie przecierać na mokro.
źródło: comment_oX9dYJG4kuqmr4FdITPV10Iyj9Pp84vD.jpg
Pobierzźródło: comment_T2MXY0cXRBXqsMMzyJ6iprINZqQd5P5I.jpg
Pobierzźródło: comment_ldukxneUMy6OSRP5oSz4aUV1OvVErth1.jpg
Pobierz@Milady88: Ja mam taką, sprzątałem ją raz na 2 tygodnie. A odkąd w domu jest Xiaomi Robot, to już w ogóle nie trzeba. Nie wiem co wy z tymi podłogami robicie.
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_Lird7TssOrDObOZHOXBYl4Sb3GF1G0GI.jpg
Pobierzzrysowany zwykły panel jest do wymiany a parkiet elegancko wycyklinujesz i jak nówka
ja w całym domu mam parkiety...
xD w każdym pokoju inny wzór xD
źródło: comment_NNqm8cjbrVWZNImIZxMIAVMBFZh9ZYil.jpg
Pobierzźródło: comment_JCK3A0pa7NEDN9eQ0ktdA2ZwAdMR5xTZ.jpg
Pobierz