Aktywne Wpisy
elgebar +231
#nieruchomosci #warszawa #przemysleniazdupy
Czemu nikt w Polsce nie rusza domków jednorodzinnych w miastach?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce bogaczy.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić miejsca do pracy dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych
Czemu nikt w Polsce nie rusza domków jednorodzinnych w miastach?
Przecież to są grunty w centrach miast, które służą garstce bogaczy.
Nawet nie chodzi o to żeby je zabrać i koniecznie betonować budując tysiące mieszkań,
ale można z nich równie dobrze zrobić miejsca do pracy dostępne dla wszystkich, a nie jakieś zamknięte księstwa udzielne dla wybranych z ujemną wartością dla innych,
bo co najwyżej można tam poczuć zapach palonych
nokash +114
Pytanie tylko i wyłącznie do #rozowepaski, które były w poważniejszych związkach. Czy po rozstaniu z Waszym partnerem i dłuższej ciszy (załóżmy miesiąc, dwa miesiące) miałyście cichą nadzieję, że się do Was odezwie lub zaproponuje spotkanie? Czy raczej po rozstaniu olewałyście go i wrzucaliście do szufladki? Jak to jest? Mam wrażenie, że moja ex chciałaby, żebym się odezwał ale jej duma i może pewne obawy nie pozwalają jej samej wyjść z inicjatywą.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: Asterling
Komentarz usunięty przez autora
Wątpię
Ale wtedy takie zerwanie to wydaje mi sie, ze ma sluzyc dla niebieskiego za impuls by ogarnal dupe, a gry to zrobi nastepuje powrot.
* w zależności od powodu rozstania. Jeżeli coś ewidentnie niebieski zepsuł to mógł dostać ewentualną szansę na poprawę.
Zaakceptował: NowyJa
Mało tu historii, jak to różowa olała jakiegoś mirka po paru spotkaniach, bo odezwał się były chłopak, przeprosił i znowu są razem? Jaki z tego możesz wyciągnąć wniosek? Kobieta raczej się pierwsza nie odezwie po rozstaniu, tak samo jak nie zrobi tego na poczatku znajomości. Same rules apply.