Wpis z mikrobloga

#anonimowemirkowyznania
()
Ludzie pomóżcie, albo dobijcie.
Lvl 26. Jestem samotny jak drzewo na pustyni. To jest przyczyna (albo skutek, sam już nie wiem) mojej #depresja, #nerwica. Leki nie pomagają. Nie wiem co robić. Nie mam pracy. Nie mam hajsu. Nie mam dziewczyny. #przegryw Co robić? Jak żyć? Tylko nie piszcie mi "wyjdź do ludzi", bo to nie działa.

Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Pobierz
źródło: comment_lW0c9Lps4MDuSpwwFXLfiS90dzb4vYMG.jpg
  • 10
@AnonimoweMirkoWyznania: Może są jakieś kluby w twoim mieście na przykład sklejania modeli. Mówię serio, poszukaj coś co ci zajmie czas. Spróbuj programować. Jeżeli nie masz pracy. Kto wie może Ci się spodoba i pójdziesz robić jako junior. Spróbuj jakiegoś sportu. A co do dziewczyny, cóż to nie jest najważniejsza rzecz na świecie. Fajnie jest mieć kogoś bliskiego ale jeżeli masz szukać na siłę, to lepiej nie szukaj wcale. Ja wiem że
@AnonimoweMirkoWyznania: wystarczy, że odpowiesz sobie na jedno zajebiście, ale to zajebiście ważne pytanie – co lubię w życiu robić? A potem zacznij to robić.

Wszystko małmi krokami, znajdź pracę, jakąkolwiek, w ten sposób będziesz miał kasę, trochę powinno Ci to poprawić humor.. następnie jakieś hobby jako odskoczna, potem dopiero rozglądaj się za dziewczynami..