Aktywne Wpisy
palkalgia +34
W trollingu najlepsze jest to, gdy druga strona w końcu zdaje sobie sprawę, że jest trollowana.
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
Picrel weebuska którą urabiałem kilka miesięcy, jechała do mnie czyli do Gdańska z Łodzi pociągiem. Tylko, że ja wcale nie mieszkam w Gdańsku xDD
Najpierw czekała godzinę bo napisałem, że korki są i koniec końców musiała dymać z powrotem prawie 7 godzin xD
#przegryw #podrywajzwykopem #tinder #heheszki
mika077 +32
A w tym roku co będzie powodem #!$%@? zbiorów rolników? Susza ? (PŁONIEEEMY! CZY TO JUŻ? ZACZĘŁO SIĘ) #globalneocieplenie #susza #rolnictwo #ukraina #katowice #siemianowice #slask ! Nie da się #!$%@? rowerem do pracy jeździć
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
(╥﹏╥)
Ludzie pomóżcie, albo dobijcie.
Lvl 26. Jestem samotny jak drzewo na pustyni. To jest przyczyna (albo skutek, sam już nie wiem) mojej #depresja, #nerwica. Leki nie pomagają. Nie wiem co robić. Nie mam pracy. Nie mam hajsu. Nie mam dziewczyny. #przegryw Co robić? Jak żyć? Tylko nie piszcie mi "wyjdź do ludzi", bo to nie działa.
Kliknij tutaj, aby odpowiedzieć w tym wątku anonimowo
Kliknij tutaj, aby wysłać OPowi anonimową wiadomość prywatną
Post dodany za pomocą skryptu AnonimoweMirkoWyznania ( https://mirkowyznania.eu ) Zaakceptował: kwasnydeszcz
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Wszystko małmi krokami, znajdź pracę, jakąkolwiek, w ten sposób będziesz miał kasę, trochę powinno Ci to poprawić humor.. następnie jakieś hobby jako odskoczna, potem dopiero rozglądaj się za dziewczynami..
No chyba nie... Nie wszyscy mają to szczęście być w związku i uprawiać seks.
Zaakceptował: kwasnydeszcz